Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a helyzet, amikor váratlanul szokatlanul erős vonzalmat kezdtél érezni valaki iránt?
Akit épphogy megismertél, tehát nem a párod.
Mi volt ami ezt előidézte? Mi lett aztán belőle?
sok olyan helyzet adódhat mikor leültök szembe egymással bármilyen ügyben beszélgetni és vonzó számodra...első ismeretlenül csak a külseje lehet az.
Ilyen több is volt és van is.
De többnyire nem lesz belőle semmi.
Alapból kedveltem őt s férfiasnak, kedvesnek gondoltam akivel hosszú, mély témákról is lehet beszélgetni.
Egyszer erőssen megölelt, én pedig megéreztem az illatát. Egy tiszta, kellemes férfias illat amiben keveredett az öblítő, parfüm s az ő illata.
Beleszédültem annyira jól esett s csábított. Mintha belém csapott volna egy villám. Olyan biztonság érzetet keltett bennem.
Össze is jöttünk s nem csalódtam, azóta is boldogok vagyunk.
Magam alatt voltam, egy kollégám, akivel akkoriban sokat dolgoztunk együtt észrevette és együttérzésből megölelt. Olyan érzés volt, mintha hazaértem volna.
Ez a gesztus egy lavinát indított el. Rájöttem mennyire szeretet nélkül éltem.
1 évre rá elváltam. Közben egyre többet beszélgettem a fenti kollégával, és lassan közelebb kerültünk egymáshoz.
Ma már egy pár vagyunk, és imádjuk egymást. Mindketten úgy érezzük, hogy igazi kincsre találtunk a másikban, és boldogok vagyunk. B
eszélgetéseknél sokszor emlegetjük, hogy azzal az egy ártatlan öleléssel indult az egész, pedig semmi hátsó szándék nem volt bennünk. Ki gondolta volna akkor mi lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!