Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az a helyzet, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a helyzet, amikor váratlanul szokatlanul erős vonzalmat kezdtél érezni valaki iránt?

Figyelt kérdés

Akit épphogy megismertél, tehát nem a párod.

Mi volt ami ezt előidézte? Mi lett aztán belőle?

2024. jún. 23. 09:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Altalaban az idezi elo aki nem rajongja korbe a masikat.
2024. jún. 23. 09:51
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Váratlanul nem volt ilyen, csak ha nagyon kihívóan öltözött, avagy sokszor találkoztunk, beszélgettünk és tetszett a hangja, szimpatikus volt amit mond.
2024. jún. 23. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Az idézi elő, hogy már nem vagy szerelmes a párodba. Szeretni szeretheted, de nem biztos, hogy ő szeret, vagy lehet nem fejezi ki és azzal a másik személlyel helyettesíted.
2024. jún. 23. 10:10
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Összeért a kezünk, mikor átadott valamit. Fura, mert amúgy nem szoktam gondolni az illetőre, nem érzem, hogy alapesetben fú de vonzódnék hozzá, egy normálisan kinéző jó fej kolléga, de semmi extra. Elbeszélgetünk, nevetgélünk, de ha valamiért hozzáérek akkor ez van😃 De el is felejtem hamar.
2024. jún. 23. 10:13
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Amikor törődést éreztem a másiktól úgy hogy nem is voltak ilyenekről szók hogy nekem ez az jólesik. Amikor úgy érzem hogy a lelkemmel is törődik.
2024. jún. 23. 10:18
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

sok olyan helyzet adódhat mikor leültök szembe egymással bármilyen ügyben beszélgetni és vonzó számodra...első ismeretlenül csak a külseje lehet az.

Ilyen több is volt és van is.

De többnyire nem lesz belőle semmi.

2024. jún. 23. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Nálam az amikor önmagam lehetek valaki társaságában és jókat nevetünk. Most is odalettem hirtelen egy munkatársamért emiatt, akit előtte észe se vettem
2024. júl. 2. 00:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapból kedveltem őt s férfiasnak, kedvesnek gondoltam akivel hosszú, mély témákról is lehet beszélgetni.

Egyszer erőssen megölelt, én pedig megéreztem az illatát. Egy tiszta, kellemes férfias illat amiben keveredett az öblítő, parfüm s az ő illata.

Beleszédültem annyira jól esett s csábított. Mintha belém csapott volna egy villám. Olyan biztonság érzetet keltett bennem.

Össze is jöttünk s nem csalódtam, azóta is boldogok vagyunk.

2024. júl. 3. 08:46
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

Magam alatt voltam, egy kollégám, akivel akkoriban sokat dolgoztunk együtt észrevette és együttérzésből megölelt. Olyan érzés volt, mintha hazaértem volna.

Ez a gesztus egy lavinát indított el. Rájöttem mennyire szeretet nélkül éltem.

1 évre rá elváltam. Közben egyre többet beszélgettem a fenti kollégával, és lassan közelebb kerültünk egymáshoz.

Ma már egy pár vagyunk, és imádjuk egymást. Mindketten úgy érezzük, hogy igazi kincsre találtunk a másikban, és boldogok vagyunk. B

eszélgetéseknél sokszor emlegetjük, hogy azzal az egy ártatlan öleléssel indult az egész, pedig semmi hátsó szándék nem volt bennünk. Ki gondolta volna akkor mi lesz belőle...

2024. júl. 3. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Huszonöt évesen hiányzott a tűz az exemmel, hiába voltunk jól meg a láng elmúlt. Aztán munkahelyre jött új kolléga aki bár nem volt férfi szépség a hangja, illata, szemei, testtartása, testbeszéde teljesen kikészített. Akkor jöttem rá, hogy kár folytatni a kapcsolatot és szakítottam az exemmel. A kollégával szexeltünk párszor aztán én mentem balra ő meg jobbra. De jókor jött mert már legalább nem vegetálok az exszel. Azóta már mással vagyok együtt és nem érzem egyáltalán, hogy elmúlna a vonzalom iránta. Remélem megtaláltam a hozzám illő személyt az idők végezetéig.
júl. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!