Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át lettem verve! Ti bosszút állnátok a helyemben, vagy lépjek túl egy szó nélkül?
Köszönöm a válaszokat.
Akik azzal jöttek, hogy nem is lettem átverve, meg nem tudok veszíteni, azoknak reagálok. Az ismerkedésünk, a randijaink annak jegyében teltek, hogy mindketten egyedülállóak vagyunk - pedig ő nem volt az. Jegyben járt, és tudta, hogy le fog lépni. Kicsit szórakozott velem, aztán visszament külföldre a már rég leszervezett esküvőjére. Én nem veszítettem, mert sosem volt esélyem. És igenis át lettem verve, mert hazudott. Én legalábbis így látom ezt.
A logisztikáját viszont nem nagyon értem, hogy tudott a jegyessége alatt egy hónapra lelépni Magyarországra? Csak arra tudok gondolni, hogy a szüleinél volt egy hosszú látogatáson, és addig keresett valakit, akivel elüti az időt. Ez lettem én.
De amúgy úgy döntöttem, nem állok bosszút.
Te biztos jó kérdéshez írtad a válaszaid? Lefagyott a készüléked, indítsd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!