Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?

Figyelt kérdés

A harmincas éveik elején járnak, jó pár éve együtt vannak. Elvileg fiatal korukban egyikük sem volt népszerű a másik nem képviselői körében. A hapsi kövér, a lány meg kis komplexusos nebáncsvirág. Társkeresőn jöttek össze, először távkapcsolat volt, majd összeköltöztek albérletbe. Most egy nagyon pici kuszlikban élnek. A szürke hétköznapokon kívül alig töltenek időt egymással, szinte minden hétvégén mennek haza a szüleikhez, de nem együtt, hanem külön-külön. Szóval mintha csak lakótársak lennének, nem több.

Ez eddig nem túl érdekes, átlagos ellaposodott kapcsolatnak tűnik, igaz? Hány meg hány ilyen van, amikor már csak megszokásból vagy kényszerből vannak együtt a felek.

Na, de innentől jönnek az érdekesebb dolgok.

A lány időről időre összeszed egy faszit, aki csak "barátok", de jóformán csak pótléknak használja. Ez azt jelenti, hogy ezekkel a palikkal megy el kirándulni, túrázgatni, előadásokra stb. szóval olyan programokra, ahová a lusta hájas pasija nem hajlandó

elkísérni. Ezek sokszor több napos programok, de a pali elvileg mindenről tud, sőt "nem zavarja". Emellett még lelki szemetesládának használja a lány az aktuális "barátot".

Ha a csávó kölcsönösséget várna (mondjuk hogy a nő is ápolja a lelkét) vagy ne adj isten többet kezdene el érezni, akkor megy a levesbe, hiába adta elő a nő, hogy mennyire igaz barátok meg minden. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy többet nem hajlandó beszélni a fiúval, letiltja, letörli, aztán kezdődhet minden elölről. "Mindig ez van", mondja a nő, de nem tanul a történtekből. Ő valamiért kirart a balfék palija mellett, akinél ezerszer jobbat találhatna, ha picit dolgozna a problémáin.

Kíváncsi vagyok nők meg férfiak válaszára is.

2024. jún. 21. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért kéne bármit is szólnom mások életéhez, ha nekik így jó, akkor csinálják, ha meg nem, akkor változtassanak rajta.
2024. jún. 21. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyi a véleményem, hogy az ő dolguk. Maximum gyermekük ne legyen ha lehetséges.
2024. jún. 21. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ismerősöm írtad volna le, ahol szintén a barátnő aktívabb életet élt, míg a barátja otthon kockult. Nekem kevés lenne egy ilyen kapcsolat, dehát nem vagyunk egyformák.
2024. jún. 21. 15:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szarnak tűnik, de látod, lenne lehetősége a csajnak váltani, neki viszont jó így. Lehet egyikük sem akar igazából olyan komoly, tipikus párkapcsolatot, csak nem akarnak egyedül élni sem.
2024. jún. 21. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tök gàz- de azért mégis csak az ő életük...
2024. jún. 21. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezernyi párkapcsolat, ezernyi helyzet és kompromisszum. Ha nekik ez megfelel, egészségükre! Vannak ennél sokkal furább vagy megkérdőjelezhetőbb esetek máshol.
2024. jún. 22. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Amúgy bocsi, de neked ehhez mi közös? Te voltál az egyik "pótlék", avagy csak te élted meg úgy?

Attól, hogy a lány mással is csinál programokat, még szerethetik egymást és éldegélhetnek békében, illetve csinálhatnak olyan programokat, ami mindkettőjüket érdekli, csak nem pakolják ki a kirakatba.

Nekem sem szeret például a párom magashegyi viszonylatok között túrázni és hát igen, el szoktam járni évente néhányszor akár több napra is barátokkal, fiúkkal-lányokkal vegyesen. De volt már olyanra is példa, hogy egy volt srác kollégámmal és annak a barátjával mentem itthon egy egynapos túrára, vagy bicajozni. Képzeld el, hogy egyik sem akart rám mászni, én sem rájuk, nem pótléknak használtam őket, csak megbeszéltük és elmentünk.

Ettől függetlenül a párommal is csinálunk sokféle programot, attól, hogy ő egy-két fokkal "lustább" nálam.

Neki is van olyan hobbija, amit nem velem él meg, mert az meg engem nem érdekel.

Mi ezzel a baj? Egy egészséges kapcsolatban szerintem kifejezetten szükség is van énidőre, meg barátos programokra is. Nem kell nostop együtt lenni és csinálni mindent.

szept. 28. 13:06
 8/12 A kérdező kommentje:

7

Ha nincs mit, akkor nehezen pakolhatnád ki a kirakatba. Beszédes, hogy egy közös hobbit sem írtál, csak a sajátjaidat soroltad... Amiket valamiért kvázi vadidegenekkel élsz meg a párod helyett.

Ha egy férfi szerelemes, elárulom, hogy bárhová elmegy párjával... Hallottad már azt a kifejezést, hogy "lehozza a csillagokat is"? Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem a kényelmén morfondírozik.

Egyébként nagyon sok ilyen kapcsolatot látok. Egyik kolléganőm is folyton rinyál, hogy ide nem viszi, oda nem viszi a pasija, ezt nem csinálja, azt nem csinálja, inkább elmegy a haverokkal csavarogni ahelyett, hogy vele lenne... Színházba kizárt, hogy elkísérje, cirkuszba nem viszi el etc.

Basszus, akkor francért vannak együtt?

Minek áltatjatok magatokat? Mire jó ez?

szept. 28. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem érzem szükségét,hogy vadidegeneknek reszletezzem,miket csinálunk együtt. :D nekem nem kell megmagyaráznom sem neked,sem másnak, miért jó a kapcsolatunk.

Neked meg nem kéne beleütnöd máséba az orrod,javaslom,hogy foglalkozz a saját dolgoddal. 🤷🏽‍♀️

szept. 28. 16:13
 10/12 A kérdező kommentje:

Azt se tudod, milyen egy jó kapcsolat, mert még soha nem is volt benne részed, állítom...

De mindegy. Felőlem aztán hazudj magadnak

szept. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!