Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Netflix sorozatokban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Netflix sorozatokban miért mutatják mindig baleknak az apákat?

Figyelt kérdés
Vagyis a legtöbb sorozatban tényleg ez van. Mindig az anya az, aki ügyes, talpraesett, kézben tartja a családot, az apa meg jellemzően lúzer, bárminek neki fog csak elrontja és nem tiszteli senki. Szeretője is inkább az anyának van, karrierje is jobban halad. Ez elég szomorú azért, mert egy férfinek talán az volna a legfontosabb, hogy a családjában tiszteljék és ne éreztessék vele, hogy fölösleges. Szerintem nem ez a jó irány.

2024. jún. 21. 12:22
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
97%
Azért nők vannak a Dove reklámban mert ezt kell érzékenyíteni. A pasikat alapvetően elfogadja a társadalom úgy, ahogy vannak. Irigylem az önbizalmukat amikor nemhogy takargatnák magukat, még nyáron felhajtott pólóval (vagy póló nélkül) sörhassal mászkálnak, mert melegük van. A kövér nők meg már 5XL-es térdig érő pólóban mászkálnak, hogy ne szólják meg őket.
2024. jún. 21. 21:29
 32/51 anonim ***** válasza:
0%
Na akkor tisztázzunk le valamit. A civilizációt fehér emberek építették fel, azok is fogják lerombolni. Továbbá amit ti láttok a sorozatokban és filmekben, azok filmet és sorozatok. Nem a valóság, ha valakinek ennyire tutyimutyi párja van az sokat elárul nem a párjáról, de magáról aki elköteleződött egy ilyen ember mellett, aki szerencsétlen tutyimutyi és semmit nem bír megcsinálni.
2024. jún. 22. 03:04
 33/51 anonim ***** válasza:

" A civilizációt fehér emberek építették fel"

Ez meg hogy jön ide? :D

Mellesleg, ha mégsem rombolja le a civilizációt, akkor is elfog tűnni. 2050-re kb. csak 10% lesz a fehér ember. Ázsia meg átveszi a vezetőszerepet. Sok mindenben már előrébb vannak most is.

2024. jún. 22. 03:36
 34/51 anonim ***** válasza:
56%
Na, visszajött a dove reklámos hülye... Hány évig fogsz még ezen kattogni?
2024. jún. 22. 03:46
 35/51 anonim ***** válasza:
#33 te valamiféle fogyatékkal élő vagy? Mert akkor megértem, ha nem akkor olvasd el az 1. és 2. oldalon a kommenteket, de ha nem tudod mi az a woke vagy a disney szívesen tartok neked repetát.
2024. jún. 22. 04:00
 36/51 anonim ***** válasza:
17%

34 az csak egyetlen példa, te szerencsétlen. Amúgy a teljes reklám- és filmipar erről szól.

Intimbetétreklám, zsírdisznó csaj: jajj, de gyönyörű így is!

Bármelyik férfiaknak szóló borotva- vagy dezodorreklám: legyél kigyúrt, kockahasú csávó, mert csak ő az igazi férfi!

2024. jún. 22. 06:49
 37/51 anonim ***** válasza:
37%

Saját tapasztalat, hogy ha bármit is csinálok a barátnőmnél a ház körül, akkor úgy érzem, hogy tojásokon lépkedek.

A legkisebb dologra ugrik, hogy ez, vagy az nem jó. A nők csinálnak maguknak a takarításban is megugorhatatlan elvárásokat. Egymást lesik, ha vendégségbe mennek, hogy b*szta el a másik. Kibeszélik egymást, és belehajszolják egymást a tökéletesnek gondolt takarításba. És ugyanúgy a főzésnél. És ki vannak akadva rajta, ha a férfi nyugodtan mer lenni. Megcsinálnám én, ha nem csak a kritikát, és a veszekedést kapnám, minden igyekezetem ellenére. Tapasztalatom szerint a nők borzasztóan befolyásolhatók

2024. jún. 22. 15:07
 38/51 anonim ***** válasza:
5%
37-es vagyok. És nyilván tetszik a nőknek, ha tövig benyalnak nekik, hogy igen, te mindenre képes vagy, és nyilván tetszik nekik, ha a másikat ábrázolják tök hülyének. Mert mert lazítani
2024. jún. 22. 15:10
 39/51 anonim ***** válasza:
Te valami könyvből olvasod ezeket a sztereotípiákat? XD
2024. jún. 22. 15:43
 40/51 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem nem kell ehhez könyv. Elég bekapcsolni a TV-t. 37-es voltam
2024. jún. 22. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!