Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közölnétek, hogy van párotok?
A legegyszerűbb megoldás az őszinteség. Illetve ennek kéne lennie a legkönnyebbnek is, nem is értem, hogy másoknak miért okoz ilyen nehézséget ez. De akkor ha még mindig nem esett le a tantusz, leírom, hogy mit mondj.
"Szia,
Szeretnék valamit megbeszélni veled. A régi időkre emlékezve kicsit összezavarodtam és nem tudom, mi a szándékod a közeledéssel. Szeretném tisztázni, hogy mindketten tisztán lássunk és ne legyen félreértés. Esetleg te többet szeretnél tőlem, mint barátság? Mert ha igen, akkor nem adhatom azt meg neked, ugyanis van párom, akit szeretek."
Ugye, hogy nem is olyan nehéz?
Ha nem akarod így direktben megmondani neki, akkor beszélgetés közben "fűzd bele" valami sztoriba.
Mondjuk láttál egy jó filmet, mondod mennyire tetszett, nézze meg ő is, neked is a Béla (párod) ajántotta.
Vagy mondjuk úgy ennél egy fagyit, ismersz egy jó helyet, Bélával is sokat jártok oda stb.
Légy kreatív.
Én is úgy csináltam mindig, mint a 9., belefűztem a mondandómba. Jaj, az az időpont pont nem jó, mert a pasimmal megyek x helyre. Próbáld ki y terméket, a pasimnak is bejött, hátha neked is jó lesz. Láttad már a z című filmet/sorozatot? Nekünk a pasimmal nagyon tetszett.
Nem kell beszédet tartani róla, elég csak utalni rá, a létezését megemlítve. A többit már a srác tudni fogja, hogy akar-e maradni vagy megint lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!