Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lànyok ti miért vonzódtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok ti miért vonzódtok a pénzes pasikhoz?

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem a pénze miatt! 🤡
2024. jún. 17. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez így fair ebben az elkorcsosodott világban. A férfiak nagyrésze úgyis csak a cicababákat tartják nőknek és ők kihasználják, hogy a farkukon lehet őket vezetni. WIN-WIN a helyzet. Szex és a pénz kézben jár.
2024. jún. 17. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
3%
12# És te is ilyen cicababa vagy?😏
2024. jún. 17. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem kifejezetten a pénzes pasikhoz vonzódom, első párkapcsolatomban a férfi feleannyit nem keresett, mint én, átlagkereset alatt volt bőven, de eltartotta magát, nem engem pumpolt - és nem a pénz miatt lett vége. A mostani jól keres, de pl. összegről nem is tudok beszélni, és egyelőre hasonló összegeket fizetünk, amikor együtt vagyunk vagy eljárunk... a társkeresőn semmi nem utalt arra, hogy pénzes lenne, nem is azért húztam jobbra (túracuccban volt a Mátrában a képein meg Duna-parton sportos felszerelésben, hobbijairól írt) Engem az önállóság és a biztonság vonz... így a tartósan munkanélküli mindenkit hibáztató, recskázó naplopók nem, az tény és való. De nem feltétlen kell, hogy gazdag legyen az illető.
2024. jún. 17. 15:58
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem az arány a lényeg, hanem hogy nem mindenki ilyen. Te csak sértődöttségedben írod ezt, mert ezzel akarod kompenzálni, hogy a lelked megnyugodjon.
2024. jún. 17. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Olyan opció mír nincsen, hogy ne általánosíts? :D Értem én, hogy meg vagy sértődve, de a Nők nem egy homogén csoport, így ha fontos neki a pénz annak is sok, egyébként elfogadható oka lehet. Pl.: tegyük fel, hogy ő is jól keres (mert ugye nem minden nő csóró és ingyenélő).
2024. jún. 17. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyilván a pénzt nem mondja ki a legtöbb nő, így leginkább minden egyéb pozitív, elsősorban személyiségbeli tulajdonságához.:)
2024. jún. 17. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Mert kényelmesebb hónap végén azon gondolkodni, hogy hova vigyük nyáron nyaralni a gyerekeket, mint azzal sakkozni, hogy együnk-e ma vagy a villanyszámlát fizessük be. Nem keresek rosszul én sem, de közös életben én az anyagiakat is közösként kezelem, és úgy tervezek vele. Nem mindegy, hogy pl a mai világban arra van lehetőségünk, hogy egyikünk teljes fizetéséért lakjunk egy 30 nm-es albérletben Mucsaröcsögén, vagy azért tudunk venni egy kényelmes méretű házat/lakást, ahová esetleg van hely gyereket is szülni, és azért az se baj, ha elérhető távolságra van onnan a munkahelyünk meg a kötelező intézmények a kölyköknek (ovi, iskola, ilyen apróságok, hogy ne legyen létfontosságú 3 autót fenntartani, hogy ha az egyik elromlik, akkor is lehessen mindkettőnknek közlekednie). És szó sincs arról, hogy a készbe szeretnék beleülni, nekem tökéletesen megfelel, ha közös erővel, együtt érjük el az életünk fontos mérföldköveit, de egyáltalán nem mindegy a lehetőség, amivel számolhatok.
2024. jún. 17. 18:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Kicsit off, de te, férfiként voltál már gazdag, baromi sikeres férfi közelében?

Mert senki sem pucsít annyira széthúzott farpofákkal az ilyen tipikus gazdag ficsúroknak, mint a többi pasi. De komolyan, ha egyszer látod testközelből hogy milyen szinten alakul át egy átlag, vagy átlag alatti pasi viselkedése egy olyan férfi közelében, akit "alfának" lát, akkor azt megjegyzed egy életre. (ezért is van, hogy az ilyen Andrew tatek és hasonló, a vagyonukról gátlástalanul posztoló pasikat 99%ban csak férfiak követik)

A kérdésre meg... Mit tudom én...

2024. jún. 17. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem vonzódnak hozzájuk hanem ebből akarnak megélni
2024. jún. 18. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!