Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfi mit gondol, amikor nem mond semmit, csak bamulja a not es mosolyog ra?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy tetszik neki az illeto.2024. jún. 17. 13:13
1/11 anonim válasza:
A)"Jól khhm khmmm."
B)"De jó lenne vele vacsizni."
C)"Jaj de aranyos, szexi és nagyon jól esne khhmm khmmm."
2/11 A kérdező kommentje:
De van szemkontaktus, tehat latja a no, hogy bamulja.
2024. jún. 17. 13:16
3/11 anonim válasza:
Hm... bundás kenyér legyen reggelire!
4/11 anonim válasza:
És akkor mi van? Majd ha közeledik, randizni hív akkor lehet ebből valami. Hidd el rajtad kívül más nők is tetszenek neki. Ez ultra kevés.
5/11 anonim válasza:
Nekem ez így leírva elég creepy.
6/11 anonim válasza:
Kár ezen agyalnod, hidd el, 4-esnek igaza van. Gondolom, neked bejön, ilyen esetben mindenfélére felfigyelünk, jelentőséget tulajdonítunk nekik, kattogunk rajtuk. Nehéz elengedni, én is nagyon hajlamos voltam rá, valamennyire még most is. De tényleg csak a tettek számítanak. Ha akar valamit, arról tudni fogsz, lépni fog, és ez még akkor is igaz, ha foglalt, az a valami pedig, amit akar, legfeljebb szex egy alkalommal.
8/11 anonim válasza:
Látja, és?
Azt akarod hallani, hogy biztos szerelmes?
Tetszik neki, kezdetben ennyi kész.
9/11 anonim válasza:
Én kérdeztem a pasimat h ilyenkor mi annak vele mikor csak áll és néz és mosolyog. KB annyit jelent h örül hogy vagy elmelyul a lényedben és boldog
10/11 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!