Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellek egy tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellek egy tökéletes férfinak, ha én magam nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Egyértelműen kellek neki, már együtt vagyunk. De én valahogy nem bírom felfogni hogy kellenék neki, neki mindene tökéletes, az arca, a teste, a személyisége, a stílusa, stb..

Viszont én magam csak egy árlag lánynak tartom,sokan mondják hogy szép vagyok de én magamat eleg átlagosnak vagy inkább átlagon alulinak tartom, és csomó hibát látok a testemen..

A személyiségem viszont nagyon jó azt tudom.

De ez a srác mindig mondja nekem hogy szexi vagyok, szép, gyönyörű, stb vagyok..túl szépnek tartom ezt az egészet hogy igaz legyen, nehéz felfogni hogy kellenék neki és ez elég nagy mentális stresszbe rak,sokat sírok emiatt.

A dolog még amúgy friss, de már most nagyon komolyan gondolja.

Én 18 éves vagyok, ő pedig 29

2024. jún. 17. 07:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"nehéz felfogni hogy kellenék neki és ez elég nagy mentális stresszbe rak,sokat sírok emiatt."

Emiatt tényleg nincs értelme az egésznek. Te nem átlagosnak hiszed magad hanem csúnyának. Nem bízol benne saját magad miatt. Inkább engedd el őt és hozd helyre a mentális egészséged pszichológussal!

2024. jún. 17. 08:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a legfőbb probléma azzal van, hogy nem szereted magadat! Amíg nem hiszed el magadról, hogy szerethető vagy, addig kifogod vetíteni a bizonytalanságodat mások felé, és ez nem lesz így jó!
2024. jún. 17. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert a nőkkel ellentétben a férfiaknak fontosabb a személyiség, mint a külső.
2024. jún. 17. 09:50
 14/14 Noren1989 ***** válasza:
Mondom az idevàgó kulcsszavakat: friss, ropogós,tini, szűz, naív.
2024. jún. 26. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!