Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellek egy tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellek egy tökéletes férfinak, ha én magam nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Egyértelműen kellek neki, már együtt vagyunk. De én valahogy nem bírom felfogni hogy kellenék neki, neki mindene tökéletes, az arca, a teste, a személyisége, a stílusa, stb..

Viszont én magam csak egy árlag lánynak tartom,sokan mondják hogy szép vagyok de én magamat eleg átlagosnak vagy inkább átlagon alulinak tartom, és csomó hibát látok a testemen..

A személyiségem viszont nagyon jó azt tudom.

De ez a srác mindig mondja nekem hogy szexi vagyok, szép, gyönyörű, stb vagyok..túl szépnek tartom ezt az egészet hogy igaz legyen, nehéz felfogni hogy kellenék neki és ez elég nagy mentális stresszbe rak,sokat sírok emiatt.

A dolog még amúgy friss, de már most nagyon komolyan gondolja.

Én 18 éves vagyok, ő pedig 29

2024. jún. 17. 07:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő se tökéletes, majd meglátod.
2024. jún. 17. 07:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tökéletes ember jó reggelt! Csak azt hiszed, hogy az.
2024. jún. 17. 07:19
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem ha párszor lefeküdtök, akkor mész a levesbe. Remélem, hogy nem lesz igazam, de nagyon gyanús számomra.
2024. jún. 17. 07:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Maximum tökéletesnek mutatja magát, viszont ő sem az. Igyekezz megismerni, mert jelenleg csak egy képet látsz róla amit mutat, nehogy csak kihasználjon!
2024. jún. 17. 07:33
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem tetszik ez egyáltalán.

"De ez a srác mindig mondja nekem hogy szexi vagyok, szép, gyönyörű, stb vagyok"

Te kérdezed? A belső tulajdonságaid dicséri?

Ha nem és magától mondja, hogy gyönyörű vagy akkor ő tudja nagyon jól, hogy nem tartod magad szépnek és csak ki akar használni.

2024. jún. 17. 08:02
 6/14 A kérdező kommentje:
értem, szóval azt mondjátok hogy az egész csak átvetés?
2024. jún. 17. 08:05
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Lehetséges ha egyáltalán nem veszi figyelembe a személyed, te ki vagy. Nem érdeklődik olyan szinten mint kellene. De annak ellenére előre szalad.

A "túl szép, hogy igaz legyen" sokszor, többnyire igaz érzés. Jelez a tudatalatti, hogy nem éppen őszinte emberrel ismerkedsz.

2024. jún. 17. 08:11
 8/14 A kérdező kommentje:
de ő a személyiségemet is dicséri
2024. jún. 17. 08:12
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
#6 Nem biztos, hogy átverés, de valószínűleg igen. Én azt javaslom, hogy ne szakíts, de azért tartsd nyitva a szemed.
2024. jún. 17. 08:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

De érdeklődik úgy ahogyan illik? Vagytok együtt/külön elég időt? Annyit megtehetsz, hogy megmondod neki azt, hogy nem akarsz sietni, fej nélkül beleugrani egy kapcsolatba. És odafigyelsz rá milyen is ő. Tökéletes nem lehet.

Egyébként én szerintem mégha komolyan is gondolja veled, tök oda van érted neked egyelőre párkapcsolat nem való mert nagyon önbizalomhiányos vagy.

Ha te már sírsz a külsőd miatt miközben nincs rá okod az egyáltalán nem jó jel. Tehát sajna nem vagy kész még kapcsolatra. Először az önbizalmat kéne feldobni egészséges keretek közé mert lépten nyomon az utadba fog állni: féltékenység, túlragaszkodás, depresszió és úgy nem lehet fenntartani a kapcsolatot. Ráadásul 8 évvel idősebb tőled, még mindig tini vagy hiába felnőtt és az előbb utóbb ki fog mutatkozni főleg, hogy nincs önbizalmad...De persze te tudod.

2024. jún. 17. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!