Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legrosszzabb erényeid?
Összeségében lelkileg vannak velem problémák és nagyon távol állok attól, amit szerintem egy olyan lány megérdemelne akit képes vagyok megszeretni. De elnézve a társadalmat közel sem én vagyok a legrosszabb rossz. Sőt.. ha máshoz mérném magam akkor azt mondanám, hogy egészen jó vagy. ^^
De pár dolgot azért leírok:
-paranóia (Mentális alapon úgy érzem van rá hajlandóságom.)
-depresszió (Sok a negatív gondolatom, de összeségében azért tartom magam)
stb..
Persze lehet ezek majdnem minden ember fejében ott vannak és csak én vagyok extrém kritikus magammal szemben.
Instabilitás, párkapcsokattól függetlenül is ez egy rossz dolog. Nagyon gyorsan ingadozik a hangukatom, nagyon érzékeny vagyok, könnyű megbántani.
Nyilván vannak más rossz tulajdonságaim is, de szerintem ez az ami a leginkább negatív hatással van az életenre/párom életére.
"Érdekes, hogy van aki értette csak ti köttök bele ahelyett hogy válaszolnátok."
Szerintem mindenki, de legalábbis a többség kikövetkeztette, hogy igazából mit szeretnél kérdezni. Ettől függetlenül aki válaszolt, az nem a te általad leírt kérdésre válaszolt, hanem arra, amit valójában szerettél volna kérdezni.
Kb. olyan, mintha valaki azt kérdezné, hogy "Mik a legjobb betegségeid?", amire azt mondanám, hogy az egészséges szív és érrendszer, tökéletes emésztés és jó májfunkciók, ő meg nyugtázná, hogy helyesen értelmeztem a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!