Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legrosszzabb erényeid?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem utálsz? kérdése:

Mik a legrosszzabb erényeid?

Figyelt kérdés
2024. jún. 16. 23:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Összeségében lelkileg vannak velem problémák és nagyon távol állok attól, amit szerintem egy olyan lány megérdemelne akit képes vagyok megszeretni. De elnézve a társadalmat közel sem én vagyok a legrosszabb rossz. Sőt.. ha máshoz mérném magam akkor azt mondanám, hogy egészen jó vagy. ^^

De pár dolgot azért leírok:

-paranóia (Mentális alapon úgy érzem van rá hajlandóságom.)

-depresszió (Sok a negatív gondolatom, de összeségében azért tartom magam)

stb..

Persze lehet ezek majdnem minden ember fejében ott vannak és csak én vagyok extrém kritikus magammal szemben.

2024. jún. 16. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
56%

-depresszió nekem is

-drogok

2024. jún. 16. 23:17
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
AZ erény pozitív dolog lehet csak. Nem tudsz magyarul?
2024. jún. 16. 23:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Én negatív tulajdonsákokra gondoltam. Azért írtam, hogy legrosszabb.
2024. jún. 16. 23:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az erény az pozitív tulajdonság. Akkor írd hogy legrosszabb tulajdonság, ha nem tudod mit jelent egy szó, nem kell használni azért, hogy cifrábbnak tűnjön.
2024. jún. 16. 23:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Instabilitás, párkapcsokattól függetlenül is ez egy rossz dolog. Nagyon gyorsan ingadozik a hangukatom, nagyon érzékeny vagyok, könnyű megbántani.

Nyilván vannak más rossz tulajdonságaim is, de szerintem ez az ami a leginkább negatív hatással van az életenre/párom életére.

2024. jún. 16. 23:54
 7/15 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy van aki értette csak ti köttök bele ahelyett hogy válaszolnátok.
2024. jún. 16. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Naná, hogy belekötnek, hisz azt kérdezted, mik a "legrosszabb jó tulajdonságaid", fajtársaid meg elkezdték a rossz tulajdonságaikat írni jó helyett.. nonszensz!
2024. jún. 16. 23:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A negatív tulajdonság nem erény.
2024. jún. 17. 00:56
 10/15 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy van aki értette csak ti köttök bele ahelyett hogy válaszolnátok."

Szerintem mindenki, de legalábbis a többség kikövetkeztette, hogy igazából mit szeretnél kérdezni. Ettől függetlenül aki válaszolt, az nem a te általad leírt kérdésre válaszolt, hanem arra, amit valójában szerettél volna kérdezni.

Kb. olyan, mintha valaki azt kérdezné, hogy "Mik a legjobb betegségeid?", amire azt mondanám, hogy az egészséges szív és érrendszer, tökéletes emésztés és jó májfunkciók, ő meg nyugtázná, hogy helyesen értelmeztem a kérdést.

2024. jún. 17. 02:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!