Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legrosszzabb erényeid?
Nekem is szemet szúrt az "erény" ilyen kontextusban, ugyanis az erény az tényleg csak pozitív tulajdonság lehet.
Kb. ez a kérdés így úgy hangzik, hogy "mi a legrosszabb jó tulajdonságod", aminek nem sok értelme van.
Ettől még lehet válaszolni egy kérdésre, nem egyből kötekedni a kérdezővel.
Bár ezekkel kb mindent elárultak magukról ezek a válaszolók: okoskodó, kontrollmániás, egyéb személyiségzavaros, apaként, anyaként kb nulla.
Én fizikailag vagyok eléggé hulla, betegség miatt, autószerelő vagyok, de lassan nem tudom már csinálni. :(
A sírgödörben nem lehet gondolkodnom, mert sok a felelősség. Maradnak a szteroidok, gyógyszerek. :(
- depresszió, ADHD, vagy arra jellemző tünetek (mert diagnosztizálva egyik sincs, viszont utánaolvasás során nekem egyértelmű... néha előjövő nihilizmus, indokolatlan és bénító szellemi fáradtság, indokolatlan melankólia / rosszkedv, szétszórtság, ide-oda kapkodás, strukturálatlanság, feledékenység - úgy, hogy egyik pillanatban még megvan, mit kellene épp csinálni, de utána elfelejtem)
- nem vagyok egy házitündér (nincs patikatisztaság nálam és szuperszakács sem vagyok)
- (ez inkább ismerkedési szempontból rossz) introvertáltság, nehezen tudok megnyílni másoknak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!