Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimis korunkban fiúként a barátnőnk mellet tényleg ilyen kisfiúknak néztünk ki?
Figyelt kérdés
Nézem mai gimis szerelmespárokat és döbbenetes, már-már komikus látvány hogy olyan mintha fiatal, kész nőkkel kis taknyos, nyikhaj kölykök járnának kézenfogva.
A mai gimis lányok lettek sokkal nőiesebbek vagy ez a jelenség mindig így volt, és gimis fiúk mindig kis taknyoknak látszottak?
2024. jún. 16. 19:14
1/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
A mai fiúk is hasonlóak, már 13 évesen majomkodnak a béna kontyos, felnyírt frizurával. Tetkót is láttam már általános iskoláson.
4/10 anonim válasza:
Igen, a lányok korábban érnek, gyerekek közt fejlettebbnek néznek ki a lányok a fiúknál. Később ez kiegyenlítődik.
5/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs a gimis srácokkal, korosztályuknak megfelelően néznek ki. Savanyú a szőlő, hogy nem veled vannak a kislányok?
6/10 anonim válasza:
Nem savanyú abszolút. 35 vagyok és eszembe sem jut kislányokra nézni, a valaha volt legfiatalabb barátnőm is csak két évvel volt fiatalabb nálam. Csak megjegyeztem, hogy szerintem a fiúk is korán kezdik az ilyesmit, a lányokhoz hasonlóan.
Harmadik voltam.
7/10 anonim válasza:
A fiúk is koravének vagy 10 éve, nem tudom hol látsz ilyen párokat.
8/10 anonim válasza:
Szerintem mindegy, nem égő. Valamikor, valahogyan mindent el kell kezdeni.
9/10 gabor49 válasza:
igen ez igy van egy mai 13 éves csajnak már nem kell egy 13 éves fiu
10/10 anonim válasza:
A lányok picit előbb érnek, de az túlzás meg egykorú tinipárok esetén is, hogy a csaj kész nő, a fiú meg kisfiú. Azért sztem bőven tudja a legtöbb felnőtt férfi, hogy egy 14-15 éves lány az gyerekmódon néz ki, és a nőtől elég messze van még, csak meg kell ideologizálni, hogy áll a cerka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!