Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen mindig közeledik a legjobb barátom, mit kéne tegyek, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem az esetem, nem vonzódom hozzá, ezt rengetegszer megbeszéltük már. Viszont mint barátot nagyon kedvelem, órákat tudunk bármiről beszélgetni, nagyon sok dologról ugyanúgy gondolkozunk. Ha bulizunk és iszik, akkor viszont mintha teljes képzavar lenne nála, elfeledkezik magáról, mindig bepróbálkozik, ezzel iszonyú kellemetlen helyzetbe hozva engem. Ő lenne a legutolsó, akit megbántanék, sőt, a legjobbakat szeretném neki, hogy legyen egy csodás párja, majd később családja. Ilyenkor mindig elmondom neki, hogy barátként mellette leszek mindig, nagyon jó embernek tartom, de a párkapcsolat rész nem menne köztünk.2024. jún. 16. 11:41
1/9 anonim válasza:
Sajnos azzal, hogy megbeszéltétek egy párszor ezt a témát azzal nem fog elmúlni az, hogy tetszel neki. Esetleg inkább arról lehetne beszélni vele, hogy amikor iszik milyen kellemetlen helyzetbe hoz téged szerintem ez jobban megéri. Ilyeneket nem nagyon lehet jó hírként közölni szóval valszeg erre nem lesz megoldásod, de normálisan elő lehet adni
2/9 anonim válasza:
Jobb rövidre zárni mindkettőtök érdekében.
Két lehetőséget látok:
A) Mondd meg neki, hogy egy ronda, szánalmas lúzer és te jobb pasit érdemelsz, mit képzel magáról.
Magába száll és le fog kopni mindörökre.
B) Adsz neki egy esélyt és ha tényleg nem megy a párkapcsolat, akkor maga is belátja.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez a srác nem igazi barát, mert nem tartja tiszteletben a határaidat!
4/9 anonim válasza:
Nem kéne vele tovább barátkozni.
5/9 anonim válasza:
Ő téged egyáltalán nem néz, nincs rád tekintettel ugyanis bepróbálkozik részegen. Akkor te miért nézed őt? Csak a lábad köze érdekli. Nem is szerelmes beléd. Kihasználna, azért "barátkozik" veled, hogy oda bejusson. Ne tartsd vele a "barátságot" tovább.
6/9 anonim válasza:
2#
Megint le vagyok pontozva, pedig 2 működőképes megoldást javasoltam erre a szarságra.
De gondolom valami csajos megoldás lesz a vége, hogy mellébeszélsz, mert jaj ne sértődjön meg, félsz felvállalni a konfliktust. Hagynád inkább hogy kínlódjon magában. Ennél jobb ha: A) Jól megsérted, és keres mást magának. B) Adsz neki egy esélyt, aztán vagy működik vagy nem.
7/9 anonim válasza:
Azért vagy lepontozva mert a B opció ostobaság. Nem tetszik a kérdezőnek egyáltalán. Akkor minek adjon neki esélyt?
8/9 anonim válasza:
ez csak egy szimp, azért barátod, mert reménykedik abban, hogy egyszer megdönt. Fogalma sincs, hogy kerülhetne ki a barátzónából.
9/9 anonim válasza:
Talán neked kéne véget vetni ennek a "barátságnak", ha tudod, hogy ő többet érez, de te nem. Gondolom azért a figyelme, érdeklődése jól esik, azzal nem foglalkozol, hogy ő belülről szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!