Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két hét múlva lesz az esküvőjü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hét múlva lesz az esküvőjük, és úgy érzem, a legjobb barátnőm vőlegénye közeledik felém. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég nagy szerepem van/volt a kapcsolatuk kilakulásában is, az esküvőt is egy másik barátnőnkkel közösen én szervezem, szóval elég jól belelátok a dolgokba.

A barátnőmék családjának olyan, mintha kb a tagja lennék, szóval általában az összes nagy családi eseményen, ebéden, stb. ott vagyok. Egy ideje azt vettem észre, hogy akárhányszor szóba jön ilyenkor az esküvő, vagy esetleg a további tervek, a barátnőm vőlegénye mintha kényelmetlenül érezné magát. Kitér a válaszadásnál, egyszerűen látni rajta, hogy nem érzi jól magát abban a helyzetben. Miután ez többször is szemet szúrt, finoman rákérdeztem nála. Azt mondta, néha teljesen elbizonytalanodik, ha belegondol a jövőjébe, nem elégedett azzal, ami vár rá. Volt már alkalmam vele kettesben is beszélgetni, ilyenkor ha megeredt a nyelve, voltak kétértelmű megjegyzései, meg hát na, tudom milyen, ha egy pasi “úgy” néz. Hozzáteszem soha nem adtam neki okot arra, hogy így viselkedjen velem, és nem is viszonoznám, ha arról lenne szó. Egyszerűen csak bánt hallgatni az egyik oldalról a barátnőmet, aki kb. nem lát a szerelemtől, visszaszámolja a napokat, annyira izgatott, a másik oldalon meg a vőlegénye, aki egyre jobban sulykolja, hogy bizonytalan, illetve erősen érzem, hogy legszívesebben nem csak beszélgetne velem.

Már az összes létező rossz forgatókönyvet elképzeltem, nemet mond az oltárnál, meg hasonlók, azt hiszem abba én is meg a barátnőm is belehalnánk, az ilyen eseteket mindenképpen el akarom kerülni, és segíteni nekik, de félek, hogy olyan helyzetbe kerülnék, amiből semmi jó nem sülne ki.

Mit tehetnék? Nagyon szorít az idő..

2018. ápr. 7. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Rácsatlakoztam. Látom, hogy egyáltalán nem szerelmes belé, és sose volt igazán. Ülj le beszélni mindkettőjükkel és tárt fel amit tudsz. Muszáj megtenned mindkettőjükért.
2018. ápr. 7. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Beszeld meg a sraccal, hogy ezt hagyja abba, ennyi, szeresse a menyasszonyat. Vagy ha ossze akarsz jonni vele, akkor a menyasszonnyal beszeld meg elobb, hogy ezt csinalja a volegenye. En az elobbit valasztanam amugy.
2018. ápr. 7. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

A közeledési kísérletet baromi gyorsan lezárnám, félreérthető szituknak sem adva teret. A srácnak meg barátilag megmondanám, hogy piszok gyorsan döntse el, mennyire gondolja komolyan a kapcsolatát, ne az oltár előtt hagyja szégyenben a barátnődet, vagy ne legyen az övék is a mostanában divatos féléves házasság, mert annak semmi értelme.

Fenyegetőzni nem kell, hogy szóljon a csajnak vagy te szólsz, de komolyan beszélj vele - ha már egyszer itt ez a kéretlen bizalom feléd -, hogy ne toljon ki mindenkivel.

Most még lehet lefújni mindent, később gázabb lesz.

2018. ápr. 7. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Nekem valahogy a "megeredt a nyelve" és az, hogy "»úgy« néz" még nem minősül közeledésnek. Kétes esetekben pedig az az általános szabály (nálam legalábbis), hogy nem feltételezünk semmit, amíg nem tudjuk biztosra (max. óvatosan viselkedünk). De ha van is valami én azt is inkább az esküvő miatti elbizonytalanodás számlájára írnám (gondolom, eddig nem viselkedett így).

Ami pedig a bizonytalanságot illeti, szerintem teljesen normális, ha egy embernek kétségei vannak, ha megijed az esküvő előtt (angolban van is ez a kifejezés, hogy "runaway bride"), ebből még nem következik hogy nemet fog mondani az oltárnál. :) Normális esetben ezt a jövendőbelivel szokás megbeszélni, nem pedig a barátnőjével (elég gáz a menyasszony részéről, hogy ő észre sem veszi a problémát - nem sok jót sejtet a házasságra nézve).

Mit tehetnél? Megmondod a vőlegénynek, hogy normális, amit érez, de inkább a menyasszonyával beszéljék meg a problémákat - ez is a házasság része, hogy az ilyeneket közösen meg tudják oldani. Egyébként meg legyen férfi - ő kezdeményezte ezt a dolgot (feltételezem, ő kérte meg a barátnőd kezét), most már csinálja is végig. A barátnődnek meg megmondhatod, hogy ideje a vőlegénye érzéseivel is foglalkoznia, különben nem lesz hosszú életű a frigy.

2018. ápr. 8. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!