Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz társ vagyok, ha unom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz társ vagyok, ha unom ahogy a barátnőm panaszkodik?

Figyelt kérdés
Rendszerint ugyanaz a téma: a munkahelye, és a kollégái. Heti 1-2 alkalommal úgy alakul a munkaidőnk, hogy délutánonként én viszem haza, és 15 perc alatti úton végig csak ez a téma, aztán ha hazaérünk még mindig ezen rugózik legalább 10 percig. Ha csak késő este találkozunk, akkor sem menekülök a sopánkodástól, naponta legalább egyszer végig kell hallgatnom, hogy milyen szar napja volt a munkában. Én soha nem traktálom ilyesmivel, szerintem azt sem tudja, hogy pontosan mivel foglalkozom.

2024. jún. 16. 05:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

Ez a csaj még lite, van olyan aki csak erre képes reggel kinyílik a szeme és onnantól kezdve addig amíg el nem alszik panaszkodik.

Szerintem napi max 5-10 perc fér bele.

2024. jún. 16. 06:03
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Engem nem zavar az ilyen.

Sőt örülök neki hogy a nő nem sunyiban kussol.

A csacsogás a feléd mutatott bizalmát jelzi.

Vagyis hogy a társaságodban fel van oldódva, el van lazulva.

Szóval ilyesmi csacsogást hallgatva én csak halványan mosolygok, mert tudom hogy egyél beljebb vagyok, plusz magától beszél a nő, nincsen befeszülve.

2024. jún. 16. 06:14
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez csak napi 25 perc, amíg kiereszti a gőzt, szerintem nem gáz. Sajnos nem mindenkinek van nyugodt és kiegyensúlyozott munkahelye, és életünk elég nagy részét teszi ki az ott töltött idő...

Hallgasd meg, mert neki ezzel segítesz. Látod, hogy nagy hatással van rá, másképp nem mondaná. Ha beszólnál neki, szerintem rosszul érezné magát. Esetleg bíztasd, hogy keressen másik munkahelyet.

Én is ilyen voltam, egy bankban dolgoztam évekig, idegroncs voltam és úgy mentem mindig haza, hogy volt, hogy sírtam is. Amióta váltottam egy másik helyre, egyáltalán nem is téma mi volt bent. "minden oké volt?" "ja" "az jó" és ennyi...

2024. jún. 16. 07:29
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Exem volt ilyen csak mi együtt laktunk. Már a munkába messengeren is feszt panaszkodott hát még akkor mikor haza ért. Eljött az az idő mikor egyáltalán nem vártam már haza mert untam éa idegesített hogy egésznapja csak a panaszból állt ki. Persze én voltam a szar amiért nem hallgatom meg és egyebek. Nem érdekelt emiatt össze vesztem vele gyakran hogy egyszer egyszer elmegy a panaszkodása hiszem azért vagyunk egymásnak de az hogy ebből áll ki a napunk hogy őt kell hallgatnom reggeltől estig az nagyon nem oké. Szerencsére már nem nekem panaszkodik. Vannak ilyen gyerekek akik nem tudják feldolgozni a nap történéseit vagy letenni a munkahelyi nyavajáit mikor haza jönnek. Nekem ilyen emberre többé nincs szükségem.
2024. jún. 16. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon lehangoló és kiábrándító, ha valaki ennyit panaszkodik. Persze néha belefér, én meghallgatom mindenki baját, próbálok tanácsot is adni, de általában szarnak rá, aztán csodálkoznak, ha ilyen rossz az életük. Meg ha ez nem megy oda-vissza, téged nem hall meg, állandóan csak a gondjaival nyomaszt, akkor engedd el. Nagyon letudják húzni az ilyenek az ember energiáját. Ha ennyire szar a munkahelye, keressen másikat. Amúgy meg elég ha 2 perc alatt elmondja, hogy szar napja volt, vagy elege van valakiből, majd témát vált, hogy ne panaszkodással teljen fél óra….én nem bírnám az ilyet.
2024. jún. 16. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ő a rossz társ, hogy állandóan nyafog és lehúz még az életkedved is. Gondolom változtatni nem akar mert ahhoz nincs bátorsága, se akarata. Teljesen rendben lenne mit tudom havonta egyszer nyavúkolni, vagy ha tényleg valami/valaki megbántja, de amit ő csinál az sok.
2024. jún. 16. 11:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Jellemzően tipikus téma ez a magyaroknál.

Javasolj neki ötleteket, min változtasson, adj neki rá időkorlátot, hogy valósítsa is ezeket meg.

Ha nem teszi, akkor lapát.

2024. jún. 16. 19:24
 8/12 gabor49 ***** válasza:
igen az vagy
2024. jún. 17. 04:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egyén függő

Én sosem maradtam sokáig olyan munkahelyen ahol nem éreztem jól magam. Inkább váltottam, de nem vagyunk egyformák. Engem is idegesítene a folyamatos panaszkodás. Mondd neki hogy váltson munkahelyet, ha nem akar, akkor szeret panaszkodni ...

2024. jún. 17. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Örülj hogy van barátnőd.

Mi lenne ha nem lenne ??

Na ugye. Ugye milyen sz@r lenne úgy az élet. !!!

2024. jún. 17. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!