Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt elég az neki hogy elfogadtam úgy ahogy van az összes dilijével hibájával együtt? Könnyen fog találni más hozzám hasonló férfit magának?
Mivel anonim fórum, nem érzem úgy hogy kibeszélnék bárkit a háta mögött.
2 évet voltunk együtt és barátnőm ahogy haladt a kapcsolat úgy jöttek elő a negatív tulajdonságai, kiderült, hogy egy anyáskodó, uralkodó, makacs, elégedetlenkedő, nagyravágyó, anyagias természetű hölgy.
Azt még hozzáteszem de nem negatívumként, hogy amúgy egy teljesen átlagos kinézetű hölgyről van szó, tehát nem pláza cica, nem barbi.
Én mégis szerettem, magamban elfogadtam így, mert tudom, hogy én sem vagyok messze hibátlan valamint az életben nem voltam sikeres a nőknél.
És ő mégis elhagyott és összetörte a szívemet. És azzal köszönt el lépjek tovább keressek magamnak mást és ő is így fog tenni.
És tudom csúnya és gonosz dolog amire gondolok, de valami elégtételt jelentene számomra, ha egy idő után rájönne arra - késő bánat - hogy hiba volt engem dobni, mert én az összes hibájával, együtt szerettem és amit csak tudtam megadtam neki.
Ha nektek volt ilyen hölgy az életetekben, ismerősi körötökben, esetleg úgy jártatok mint én akkor írjátok meg kérlek, hogy utánatok könnyen talált mást magának aki hosszú távon vele is maradt vagy pedig rácsapták az ajtót a férfiak miután rájöttek milyen is valójában?
Egy kapcsolat 2 ember kölcsönhatása.
Egy papucs pasi mellett en is pl hazisárkány lettem valahpgy. Es itáltam magam de olyan szerencsétlen fószer volt hogy öntudatlanul is át kellett vennem az iranyitast. Különben leszakad a polc is, vagy hitelbe és éhezésbe vágjuk magunkat a házimozi rendszere miatt meg ilyenek.
Na én szakitottam, és érdekes más ill valódi domináns és ésszel élő férfiak mellett soha az életben nem voltam még sárkány, aki osztja az észt. És kiabál..
Egyszeruen az az exem ezt hozta ki belolem. Egy olyan nőt aki mégcsak nem is én vagyok!
Ugyanis az alap személyiségem egy kis mimóza nebáncsvirág. Magamra se ismertem mellette.
Szóval ez:
"gy egy anyáskodó, uralkodó, makacs, elégedetlenkedő, nagyravágyó, anyagias természetű hölgy."
Nem biztos hogy más pasi mellett is fenntáll.
"anyáskodó, uralkodó, makacs, elégedetlenkedő, nagyravágyó, anyagias természetű hölgy."
Ez egy rossz kapcsolat volt ha ezeket gondoltad róla. Jó hogy otthagyott.
"És tudom csúnya és gonosz dolog amire gondolok, de valami elégtételt jelentene számomra, ha egy idő után rájönne arra - késő bánat - hogy hiba volt engem dobni, mert én az összes hibájával, együtt szerettem és amit csak tudtam megadtam neki."
Ez nem egy jó irány valóban, szóval inkább ne is szokd meg. Innen már csak pár lépés akár, hogy a következő kapcsolatodban egyenesen ki is mondd, hogy sose találnál olyan jót mint én, vagy hogy mindenki mást elűznél csak én tudlak elviselni téged stb. Az meg enyhén szólva is problémás viselkedés lenne.
A másik amit fentebb is írtak páran, a kapcsolatban két ember van, és mindig attól lesz egyedi és csodálatos, hogy nincs két azonos kapcsolat. Teljesen mást képes kihozni egymásból két ember, jót és rosszat is egyaránt. Amiket te most soroltál a volt párodról, azok nem túl pozitív jelzők. Szóval ha neked leginkább ez maradt meg belőle, akkor talán jobb is ha nem vagytok már együtt, mert nem a megfelelő tuladonságokat hoztátok ki egymásból. És tuti a problémáitok nagyja is ebből jöhetett.
Összességében azt mondom, jobban járnál ha nem őt figyelnéd hogy milyen hamar lesz párja, hanem magadon dolgoznál, és a saját új, jövőbeli kapcsolatodon, ha eljött az ideje. Őt pedig zárd le a múlt részeként, és engedd el végleg.
"..az életben nem voltam sikeres a nőknél."
Szóval most mivelhogy nem lesz sikered ezért az exnek akarsz rosszat, aki 2 évet lehúzott melletted úgy, hogy egyáltalán nem szeretted:
"...kiderült, hogy egy anyáskodó, uralkodó, makacs, elégedetlenkedő, nagyravágyó, anyagias természetű hölgy."
"Nagyon" szerethetted ha ez a véleményed róla és még rosszat is kívánsz neki:
""És tudom csúnya és gonosz dolog amire gondolok, de valami elégtételt jelentene számomra, ha egy idő után rájönne arra - késő bánat - hogy hiba volt engem dobni..."
Menj el inkább pszichológushoz, hogy túl tudj rajta lépni és ki turkálja az agyadból a sok hülyeséget.
Ha te tényleg szeretted volna akkor nem akarnál neki rosszat.
Gyászold el a kapcsolatot. Idő kell hozzá.
Most vagy a tagadás stációban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!