Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem volt elég az neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt elég az neki hogy elfogadtam úgy ahogy van az összes dilijével hibájával együtt? Könnyen fog találni más hozzám hasonló férfit magának?

Figyelt kérdés

Mivel anonim fórum, nem érzem úgy hogy kibeszélnék bárkit a háta mögött.

2 évet voltunk együtt és barátnőm ahogy haladt a kapcsolat úgy jöttek elő a negatív tulajdonságai, kiderült, hogy egy anyáskodó, uralkodó, makacs, elégedetlenkedő, nagyravágyó, anyagias természetű hölgy.

Azt még hozzáteszem de nem negatívumként, hogy amúgy egy teljesen átlagos kinézetű hölgyről van szó, tehát nem pláza cica, nem barbi.

Én mégis szerettem, magamban elfogadtam így, mert tudom, hogy én sem vagyok messze hibátlan valamint az életben nem voltam sikeres a nőknél.

És ő mégis elhagyott és összetörte a szívemet. És azzal köszönt el lépjek tovább keressek magamnak mást és ő is így fog tenni.

És tudom csúnya és gonosz dolog amire gondolok, de valami elégtételt jelentene számomra, ha egy idő után rájönne arra - késő bánat - hogy hiba volt engem dobni, mert én az összes hibájával, együtt szerettem és amit csak tudtam megadtam neki.

Ha nektek volt ilyen hölgy az életetekben, ismerősi körötökben, esetleg úgy jártatok mint én akkor írjátok meg kérlek, hogy utánatok könnyen talált mást magának aki hosszú távon vele is maradt vagy pedig rácsapták az ajtót a férfiak miután rájöttek milyen is valójában?

2024. jan. 29. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"És ő mégis elhagyott és összetörte a szívemet. És azzal köszönt el lépjek tovább keressek magamnak mást és ő is így fog tenni."

Teljesen oké dolog kilépni egy kapcsolatból, amiben nem vagyok boldog és azt kívánni mindkettőnknek, hogy találjunk magunkhoz illő párt 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Itt nálad akadt el valami fejben, amiért arra vágysz, hogy essen pofára és bánja meg. Viszonylag normális érzések egy friss szakítás után, de illik túllépni ezen a gyerekes szakaszon.

2024. febr. 5. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:

"én az összes hibájával, együtt szerettem és amit csak tudtam megadtam neki"

Ezért nem bántott, és ezért búcsúzott el szépen tőled.

2024. febr. 5. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen .

Mindent elnéztem neki mert szerelmes voltam.

Se egy udvarlás se érzelmek se igazi kapcsolat, csak nálam vacsora meg szex.

Azóta sincs barátnője, nekem pedig férjem van azóta egy egy kislányom.

Ma sem értem hogyan lehettem szerelmes belé.

2024. febr. 6. 11:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!