Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha elfogadtam, hogy ocsmány vagyok és egyáltalán nem is próbálkozok lányokkal ismerkedni? 30F
Őszinte leszek veled, nem csodálom, hogy senkinek sem kellesz. A hozzáállás, amit itt bemutatsz minden, csak nem vonzó. Sőt, kifejezetten taszító.
Ha neked így ez jó, akkor hajrá. Ha változtatni akarsz, irány a szakember.
Hasonló vagyok csak én kövér és kancsal is vagyok rossz fogakkal.
És még 1-1 ember ìgy is mondja hogy rajta na meg mi van meleg vagy.
Volt hogy meggyőztek próbálkoztam és csúfos vége lett. De legalább eljàrok jàrtam lehet fogok még fizetőshöz ennyi.
Ez nem hozzáállás kérdése, 10+ év negatív tapasztalata megtanított a könyörtelenül reális gondolkodásra, nem hitegetem, áltatom magam, tudom hogy mennek a dolgok.
A kérdés egyébként nem is erre irányult, hanem hogy más miért nem képes ezt megtenni. Ahogy látszik az itteni válaszokon, csak a hitegetés megy, hogy egy kis edzés meg más hajstílus segít, pszichológushoz kell menni stb. Ez pont olyan, mint amikor lányok mondják, hogy nincs veled semmi gond, de neki nem vagy az esete. És a második is ezt mondja, meg a harmadik is, meg a tizedik, századik és ezredik is, akkor tudod hogy csak kamu duma.
Nyilván nem csak hozzáállás kérdése, de legyünk őszinték, mindketten tudjuk, hogy csak ront az esélyeiden.
A kérdés kapcsán meg tartom magam a hármas válaszomhoz. Nyilván nem normális a jövőképed és életfelfogásod, szóval az átlagember nehezen fogja ezt felfogni vagy elfogadni, számukra érthetetlen. Ezért győzködnek itt a kommentekben is.
Kérdező, hasonlóan érzek, mint Te. Sokkal nehezebb nem vonzó férfiként ismerkedni...
21:30 ez amit írtál a "megtörténhet de az Ötöslottó esélyesebb" kategória... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!