Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy férfi akivel több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi akivel több mint egy éve beszélgetek időszakosan, de találkozni nem fogunk soha, még nincs túl az exén. Mindig ő tűnik el, aztán pár hónap múlva megint beszélünk kicsit. De valahogy ezzel mindig megbánt. Le kellene tiltanom? Többi lent

Figyelt kérdés
Megbeszéltük már tavaly is hogy találkozni fogunk, de ő még nem állt rá készen, amivel nekem nem is lett volna gondom, jó lett volna nekem néha neten beszélgetni. De mindig felhozza ezt a találkozást, és utána mindig szomorú vagyok hogy nem lesz belőle semmi, pedig tudom milyen. Többször megbántott már, de igazából nem hiszem hogy rosszat tett volna, hiszen másik országban él, miért ne ismerkedhetne ott. Csak valahogy mindig akkor jutok eszébe, amikor nem jött össze neki a dolog egy másik lánnyal/nővel. Utána mondogatja hogy meglátogat,aztán semmi. Sokat gondolok rá egyébként,sokszor eszembe jut. Valahogy fájna megszakítani vele minden kapcsolatot, de ez sem állapot már. Ti mit tennétek?
2024. jún. 14. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos elküldenem a halál fqszara.Nincs ló ,jó a szamár is ....Na persze.Nen lennék a rongya.
2024. jún. 14. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyire nincs más neked?
2024. jún. 14. 15:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos, az elején azt hittem hogy barátok lettünk, de nyílvánvalóvá vált hogy kihasznál csak. Ez tovább rontott a depressziómon is.
2024. jún. 14. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem adsz neki egyértelmű jeleket? Ha vele akarsz lenni akkor adj egyértelmű jeleket és akkor ő is komolyan fog próbálkozni. F30, hasonló szituban voltam, akartam volna többet de a csajszi nem adott egyértelmű jeleket, “lebarátozott”, így persze hogy ismerkedtem tovább másokkal is, miközben meg kiderült majdnem 2 év után hogy ram vár
2024. jún. 15. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem azért more de te sem válaszolsz itt senkinek olyan vagy kint a pasid megerdemlitek egymást szoszi dzsakel suvale pare vaszo laso devla pfejj
2024. jún. 21. 02:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem vagy különb a pasidnál te csiga
2024. jún. 27. 02:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Kruszto lago brada na devla rakli
2024. júl. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!