Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy olyan kapcsolatot kivitelezni, ahol a két
félben semmi közös nincsen? Nem egyezik a zenei stílus,
a tevékenységek,amiket szeretnek csinálni, a munka
moráljuk is teljesen más. Hogyan tud így működni?
jún. 14. 14:52
mi az ami összehozta őket? akkor valami közös mégis van bennük nem, kivéve, ha nem szexalapú ez a történek, mert akkor van egy fix határideje kifut és ennyi volt, akkor az csak funkcionális és nem párkapcsolat
jún. 14. 14:53
Én nem tudom, de én teljesen másfajta zenéket, filmeket szeretek mint a párom és ő sokkal inkább munkamániásabb mint én és mégis jól kijövünk. Szerintem ezekkel a dolgokkal nincs baj ha nem csinálnak belőle nagy ügyet a párok. Szoktunk egymásnak mutogatni zenéket, filmeket és ami megtetszik megtetszik. A munkával kapcsolatban meg szoktam neki mondani, hogy néha nem ártana visszavenni és hallgat rám mert tudja, hogy jót akarok neki és valóban csak akkor szólok ha túlzásokba esik.
jún. 14. 15:00
Engem soha nem erdekelt hogy ki milyen filmeket vagy zeneket szeret. Ezek nem olyan hatalmas dolgok. Sok olyan kapcsolat can ahol papir forma szerint nem lehetne semmi baj aztan meg is van.. az hogy valakikben sok a kozos dolog bem feltetlen jelenti azt hogy ki is jonnek egymassal , mert ahogy tartja a mondas “ ket dudas egy csardaban nem fer meg”
jún. 14. 15:11
Szerintem az, hogy két ember merőben más zenéket szeret, önmagában még nem okozhat gondot, de például az eltérő munkamorál már igen. Egy munkakerülő és egy karrierista ember hosszabb távon nem fogja megtalálni a közös hangot.
jún. 14. 15:13
Szerintem olyan nincs, hogy semmi közös nincs valakiben, hiszen alapból mindketten emberek, szeretik jól érezni magukat, stb.
Tevékenységek már más tészta, ha valaki semmit se szeret csinálni, amit a másik igen, az problémát okoz, de szerintem nagyon ritka.
jún. 14. 15:22
A zene a legkisebb gond szerintem.
Nekem is különbözött a zenei stílusom szinte mindig az adott lánnyal. De ez nem volt gond.
A többi már lehet h gondot okozna.
Milyen más tevékenységről és munkamorálról van szó?
jún. 14. 16:08
Hát, valami azért mégiscsak van, nem? Ha meg tényleg olyan jellegű különbség, amik zavaróak, akkor meg sehogy. Például egy rendmániás meg egy rendetlen ember simán meg tud őrülni egymástól közös zenei érdeklődés mellett is. Úgyhogy talán az kisebb baj. A munkamorál alatt mit értesz?
jún. 14. 17:11
A zene a kegkevesebb, de ha semmi más nincs közös akkor az nem fog működni. Tapasztalat (keserű...)
jún. 14. 17:58
Ahhoz ismerni kellene a két felet. Ami hirtelen eszembe jutott, mint opció:
- mindkettejüknek a szexuális kielégülés, vonzalom a legfontosabb egy párkapcsolatban, sőt mondhatni kiemelkedően fontos
- érdekkapcsolat vmilyen szinten (költségek csökkentése együttéléssel pl.)
- vannak témák, amikről hasonlóan gondolkodnak, vagy érzelmileg nagyon egy hullámhosszon vannak
- társfüggőség, fosás attól, hogy nem találnak jobbat
jún. 16. 20:54
Kapcsolódó kérdések: