Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lany rosszeletunek tunik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lany rosszeletunek tunik ha minden este a varosban setalgat egyedul?

Figyelt kérdés

Soha nem fiukhoz megyek, sot megvalogatom merre setalok mert ahol tudom hogy sok fiu van (kint beszelgetnek csapatostol az utcan) arra nem megyek, mert oda szologatnak stb, csak szeretek kint lenni este, nappal nem. Tarsasagom most nincs, ezert egyedul megyek. Van amikor vasarolgatok, van amikor nem de sokszor megyek.

Este 8 tol kb ejfelig.

Kisvaros, nem Budapest.

Igy hogy elolvastad ezt rolam, rosszeletunek gondolsz?

2024. jún. 14. 13:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
 1/5 dniki93 válasza:
100%
Én is anno szakközépiskolás koromban iskola után rengeteget sétáltam egyedül, nincs ebben semmi rossz. Én is szerettem sokat sétálni egyedül, kirakatokat bámulni stb.
2024. jún. 14. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, már sétálni sem szabad egyedül egy nőnek?
2024. jún. 14. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Éjfélig? Jó nagy séta lehet.

De nem hinném h ettől bárki annak gondolna.

2024. jún. 14. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

"Jaj istenem, már sétálni sem szabad egyedül egy nőnek?"

Egy nő feltette a kérdést, hogy ettől rosszulétű e. Senki nem mondta, hogy nem szabad.. És ha mondaná is bárki, akkor is sétálhat ugyanúgy... Te nő vagy? Áldozatként éltél az életed során?

2024. jún. 14. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem úgy vagy felöltözve, mint egy útszéli r...c, akkor nem nem merülne fel bennem ilyesmi (de tipik pesti belkörúti libsi nő vagyok, nem tudom, kisvárosban hogy gondolkodnak emberek... falun azért hallok számomra meghökkentő, begyöpösödöttnek ható dolgokat jelenleg is).
2024. jún. 16. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!