Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megalazao szégyen ha 1 nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalazao szégyen ha 1 nőnek soha nem kérték meg a kezét pedig volt több kapcsolata?

Figyelt kérdés

jún. 13. 20:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nyilván ha nem a nőn múlott a dolog.
jún. 13. 20:23
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne ugyan?
jún. 13. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Hát, akkor én most megyek, a sarokba állok és szégyellem magam...
jún. 13. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Miért kéne, hogy az legyen, rossz felfogás.

Ezt tes szeretnéd te vágysz erre.

Van aki ezt csak 50 vagy 10 év után teszi meg, van aki pedig nem is akar házasságot.

Szerintem a jövőbeni kapcsolatokban le kellene tisztázni, hogy egyáltalán házasságpárti e az illető.

Mert bármily hihetetlen sokan élik le 2-en együtt az életüket gyűrű és papír nélkül.

5/13 anonim ***** válasza:
94%
1867-ben minden bizonnyal nagy szégyen volt. De az is lehet hogy 1924-ben is. De most 2024 van.
 6/13 A kérdező kommentje:
Én olyan cikinek érzem h mindig kérdezik tőlem h van e család gyerek férj stb. Azt mikor mondom nincs kB úgy jön le mintha azt mondtam volna nincs otthon színes tv-m
jún. 13. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Hát azért akit nyugdíjas koráig senki sem akar feleségül venni, az azért nem jó. De ugyanez igaz pasiban is: akihez senki sem akar feleségül menni nyugdíjas koráig, az nem jó.

Mondom ezt, jelenleg szingli pasiként.

jún. 13. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem tervezünk esküvőt sem gyereket a párommal, 10 éve együtt élünk. Aki emiatt furán néz rám, arra én is furán fogok, hogy le van maradva 200 évvel.
jún. 13. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

De ez más, mert ez a ti döntésetek. A kérdés inkább azokról az emberekről szól, akik akarnak házasodni.

jún. 13. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez most meg úgy hangzik mintha a családod a rokonaid várnák ezt el. És nekik akarnál megfelelni.

Kicsit régimódi lehet a rokonság, vagy a környezeted.

jún. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!