Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi én különbözik az erzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi én különbözik az erzek iránta valamit a szerelemtől?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mit jelent az hogy érzel iránta Valamit?

2024. jún. 12. 09:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te még nem voltál szerelmes, ha ez nálad kérdés!
2024. jún. 12. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést....

"Mi én különbözik az erzek iránta valamit a szerelemtől?"

2024. jún. 12. 09:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Miben kulonbozik bocsi javítási hiba
2024. jún. 12. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha szerelmes lennél tudnád a különbséget mint írta az 1-es.
2024. jún. 12. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Érzek iránta valamit = dugnál vele.

Csak ezt nem szabad ilyen nyíltan kimondani, mert alapból a prüdéria az elvárt magatartás.

Szerelmet meg sztem nem kell magyarázni. Pillangók a gyomorban és oda-vissza vagy a másikért, testéért, lelkéért.

2024. jún. 12. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Az "érezni iránta valamit" nagyon kezdetleges dolog. Több, mint a tetszik, de kevesebb, mint a szerelem.
2024. jún. 12. 10:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat mint a 4 és, konkrétan semmitmondó...

6 OS de ezek milyen érzések?

2024. jún. 12. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

#7:

Miért semmitnondó? Írhatunk neked bármit, érezni kell a szerelmet és akkor nem leszel bizonytalan érzéseid illetően.

2024. jún. 12. 10:12
 9/11 anonim ***** válasza:

#7 elkezdesz egyre többet rá gondolni, hogy hiányzik, szeretnél vele időt tölteni és jobban megismerni.

Én most egy régi jóbarátom iránt érzek valamit, igaz mi már átléptük a barátság határt, de amikor elkezdtünk találkozgatni megbeszéltük, hogy amíg mindkettőnknek kellemes.

Az elején nem is gondoltam bele többet, elhülyültünk, összebújtunk. Aztán rájöttem, hogy nagyon szimpatikus az életfelfogása, a családról alkotott véleménye, a humora.... Szóval már nem csak az hiányzik, hogy valakivel időt tölthessek, hanem vele szeretném.

2024. jún. 12. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit nem lehet érteni a válaszokban? Hülye kérdésre "semmitmondó" választ fogsz kapni. A ˛-os nagyjából jól megfogalmazta, ennél jobban nem nagyon lehet, mit hepciáskodsz?

Érzel valamit = tetszik, vonzódsz hozzá, másképp nézel rá, mint a többiekre

Szerelem = elképesztően mély érzés, a másikat elfogadod és szereted minden hibájával együtt, pont olyan fontos lesz, mint saját magad, ha nem fontosabb, vele akarsz lenni minden pillanatban, ölelni akarod, együtt lenni vele, nemcsak szexuálisan, hanem minden értelemben.

Én benne vagyok és le se tudom írni. Valamit érzekből csodás szerelem lett.

42/N

2024. jún. 12. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!