Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél a szerelemtől vagy nem is érez?
Nos a helyzet az, hogy több éve fennáll egy viszony (mindketten szinglik vagyunk) Távolság miatt ritkán találkozunk. Akkor leginkább szex miatt. De idővel egyre többet és mélyebbet beszélgetünk, felmerülnek közös programok, utazások még összecuccolás is.
Az elmúlt évben már tett szerelmi vallomást a férfi, de nem vettem komolyan hiszen mégiscsak a szex miatt beszélgetünk, találkozunk. Az elutasítás, ignorálás után is keresett, néha megemlíti mi miatt van elvarázsolódva tőlem. Beleértve a személyiségem. Van hogy terveket szövöget velem. Mindig várja és készül a találkozókra. Az idő alatt pedig figyelmes. Azt mondja sokat gondol rám. Túl sokat.
De vegyesek a jelzései. Aggódik személyes beszélgetés közben hogy unalmasnak tartom. Kifogásokkal jön hogy, épp mi miatt alszik majd a kanapén...de végül az ágyban marad. Csak nem érünk egymáshoz. Tali után pár nappal már keres. Kérdéseket tesz fel, érdeklődik de aztán a válasz után eltűnik. Ha összebújunk amit ő kezdeményez, láthatóan jól esik neki, de rögtön magyarázkodásba kezd... hogy kényelmes-e nekem így, csak elszunnyadt azért maradtunk ebben a pózban stb.
Biztos,hogy szingli?
Valamit tuti titkol.
4 év alatt már simán eljuthatott volna a dolog az összeköltözésig is.
Ő neki szerintem így kényelmesebb de biztos fél a szerelemtől is.
Nyílt kártyák elé kéne állítani,hogy tulajdonképpen mi legyen..
Azzal nincs baj, hogy ne tenne értem. Országokat átutazott volna, a távolság ellenére. Csak én nem akartam.
Hisztizett azért is, hogy ne szakítsam meg a kapcsolatot vele. Mert én egyszer ezt már le akartam zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!