Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél a szerelemtől vagy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél a szerelemtől vagy nem is érez?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet az, hogy több éve fennáll egy viszony (mindketten szinglik vagyunk) Távolság miatt ritkán találkozunk. Akkor leginkább szex miatt. De idővel egyre többet és mélyebbet beszélgetünk, felmerülnek közös programok, utazások még összecuccolás is.

Az elmúlt évben már tett szerelmi vallomást a férfi, de nem vettem komolyan hiszen mégiscsak a szex miatt beszélgetünk, találkozunk. Az elutasítás, ignorálás után is keresett, néha megemlíti mi miatt van elvarázsolódva tőlem. Beleértve a személyiségem. Van hogy terveket szövöget velem. Mindig várja és készül a találkozókra. Az idő alatt pedig figyelmes. Azt mondja sokat gondol rám. Túl sokat.

De vegyesek a jelzései. Aggódik személyes beszélgetés közben hogy unalmasnak tartom. Kifogásokkal jön hogy, épp mi miatt alszik majd a kanapén...de végül az ágyban marad. Csak nem érünk egymáshoz. Tali után pár nappal már keres. Kérdéseket tesz fel, érdeklődik de aztán a válasz után eltűnik. Ha összebújunk amit ő kezdeményez, láthatóan jól esik neki, de rögtön magyarázkodásba kezd... hogy kényelmes-e nekem így, csak elszunnyadt azért maradtunk ebben a pózban stb.

2023. ápr. 17. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt még olvasni is fárasztó. Valami nem stimmel vele.
2023. ápr. 17. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy szingli?

Valamit tuti titkol.

4 év alatt már simán eljuthatott volna a dolog az összeköltözésig is.

Ő neki szerintem így kényelmesebb de biztos fél a szerelemtől is.

Nyílt kártyák elé kéne állítani,hogy tulajdonképpen mi legyen..

2023. ápr. 17. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzik a fazon. Súgok le sem tudnád magadról vakarni, ha bármennyit is jelentenél. Mert eleinte az van amit írsz, és 2-3 hét alatt fordul meg-ha vannak érzelmek.És nem te kotorsz utána, hanem ő utánad, és minden szabad percét veled akarná tölteni, amit le tud csipni. És h kell 10 percért képes hogy láthasson feléd menni. Nálatok semmi ilyen. Használat van. Tárgyként vagy kezelve, amit hol levesznek a polcról, hol feltesznek.
2023. ápr. 17. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Szexre tart, szeretne többet talán, de nem mer valami miatt. Vagy szexre tart csak hülyére vesz.
2023. ápr. 17. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
3+ A fantáziálás nem kerül semmibe, főleg ha talál egy bofogadó naiv közeget, akit meglehet etetni...
2023. ápr. 17. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Hülye az összes faszi..
2023. ápr. 17. 19:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Azzal nincs baj, hogy ne tenne értem. Országokat átutazott volna, a távolság ellenére. Csak én nem akartam.

Hisztizett azért is, hogy ne szakítsam meg a kapcsolatot vele. Mert én egyszer ezt már le akartam zárni.

2023. ápr. 17. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Neked kell tudnod, hogy lelkileg mennyit bírsz.
2023. ápr. 17. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy papucs. Kb azt csinálhatnál vele amit akarsz, csak a te visszaigazolásodra vár hogy megmondd neki te is őt akarod. De nem értem mit szórakozol vele, ha már össze is költöznél vele. Akkor legyetek együtt.
2023. ápr. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!