Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, őszintén kinevetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén kinevetnétek a nőt ezért?

Figyelt kérdés
Ha a nőnek akivel ismerkedtek, vagy akit kedveltek, kiderül, hogy azért kell 1 napot kórházban töltenie, mert aranyér műtétje volt.
2024. jún. 11. 20:39
A kérdező szavazást indított:
Kinevetném
Csak magamban nevetném ki
Egyáltalán nem
36 szavazat
1 2
 1/12 Senior Séf ***** válasza:
92%
Mi a ménkűt lehet ezen nevetni?
2024. jún. 11. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem! Ezért ha kinevet, dobd ki! :) Férfiként mondom!
2024. jún. 11. 20:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Félek, hogy ciki lenne elmondani neki, olyan kínos..
2024. jún. 11. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves vagy? Miért lenne kínos? Bárkivel előfordulhat. Aki ezért kinevet az vagy tini vagy egy fogyatékos.
2024. jún. 11. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem nevetném ki, lehet még velem is előfordul ez egyszer!
2024. jún. 11. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Nő vagyok és házas, szóval nem ismerkedem, de ha azt tenném biztos hogy nem mesélném el ezt a beavatkozást semmiféle ismeretlennek akivel éppen ismerkedem. Mi ez a kérdés már, te jóisten. Ismerkedési szakaszban hogy kéne már elszámolni minden percemmel. Csetelés közben miért kéne közölnöm vele hogy amúgy nem otthon vagy nem a munkahelyemen vagyok hanem épp aranyérműtétem lesz?
2024. jún. 11. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Ezen mi a ciki?! Jó, hogy nem kérsz ezért bocsánatot kérdező. Nyilván nem te akartad, hogy ez így alakuljon. Nem tehetsz róla. Az egészséged fontosabb. Amelyik férfi ezen fanyalog vagy röhög, az meg nem normális. Az a minimum, hogy segítsük a másikat és támogassuk.
2024. jún. 11. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem. Konkrétan exemnek volt is aranyere, bár szerencsére nem kellett műteni. Egyetlen másodpercig sem jutott eszembe, hogy ezen nevetnék.
2024. jún. 11. 22:03
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Értelmes ember megérti ezt.
2024. jún. 11. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

6: Butaságot írsz. Nem kell elszámolni minden perceddel, de egy ismerkedés elején élénk a kommunikáció, és fura lenne nem megemlíteni, hogy „mellesleg” ekkor és ekkor kórházban vagy/leszel, műtenek. Ha meg csak ennyit tálalsz, a másik úgyis rá fog kérdezni, hogy mi történt, milyen műtét.

Kérdező, abszolút nem valószínű, hogy ki fog nevetni, ha meg mégis, akkor offos. Egy normális férfi tisztában van vele, hogy egy nő sem tudja mindig a szexi énjét hozni, lehet néha hasmenése, fingik, és bizony, az aranyér sem csak a férfiakat érintheti. Nekem a terhesség végén jött ki, szülés után elmúlt, de tapasztalatból tudom, hogy a nem műtendő aranyér is baromi kellemetlen, és kicsit sem vicces, de nem is szégyellnivaló. Facebookra természetesen nem kell kiírni:-)

2024. jún. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!