Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdotott koztunk az ismerkedes de 2 napja nem ir, irhat még?
Figyelt kérdés
Nem egy otthon ulos tipus, jon megy egesz nap.
Elkezdtunk beszelgetni eddig 2 nap telt el de nem irt eddig, a szavaibol azt erztem erdeklem, es voltak olyan mondatai amiben egyertelmu hogy fogunk még beszelni de nem ir. En nem fogok irni neki, volt egy fiu aki nagyon erdekelt es ha nem irt 1 napig en mar irogattam neki egybol, es ki is derult utolag hogy ez volt a problemaja hogy nem tudott ram "vadaszni", sok voltam. Nem csinalok megegyszer ilyet.
Fog irni?
2024. jún. 11. 13:50
11/11 anonim válasza:
Összefoglalom neked kérdező. Feltettél egy kérdést. Értelmes válaszokat kaptál. Nem fogadtad el.
Maradj egyedül, mindenki jobban jár.
4#-nél korrektebbül pedig nem lehet összefoglalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!