Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdotott koztunk az ismerkedes de 2 napja nem ir, irhat még?
Nem egy otthon ulos tipus, jon megy egesz nap.
Elkezdtunk beszelgetni eddig 2 nap telt el de nem irt eddig, a szavaibol azt erztem erdeklem, es voltak olyan mondatai amiben egyertelmu hogy fogunk még beszelni de nem ir. En nem fogok irni neki, volt egy fiu aki nagyon erdekelt es ha nem irt 1 napig en mar irogattam neki egybol, es ki is derult utolag hogy ez volt a problemaja hogy nem tudott ram "vadaszni", sok voltam. Nem csinalok megegyszer ilyet.
Fog irni?
Mostanság minden 2. kérdés erről szól itt a kategóriába, tegye fel azt F v. N.
Ne bonyolítsátok már túl, s tegyetek úgy, ahogy a szívetek diktálja.
Nem az lesz a te embered, akinél taktikázni kell és nem lehet egyenesen és természetesen viselkedni.
Nem kell regényt írni, de oda lehet köszönni a másiknak és feltenni valami bagatell kérdést.
Ha erre se ír, akkor legalább nem várja a továbbiakban az ember az üzenetét és hamarabb lezárul a dolog.
4. Nagyon nincs igazad. Aki nem egy alamuszi annak az kell, hogy vadaszni tudjon nem az hogy oda vesse magat egy no neki.
Mas kerdes ha egy olyan ferfirol van szo aki eleteben nem latott not, az persze orul egy ilyennek.
4. Nem kell regényt írni, de oda lehet köszönni a másiknak és feltenni valami bagatell kérdést. - Ez nem odavetés! De ha olyan okos vagy, akkor minek kérdezel.
Az meg abszurd, hogy arra várod a választ, hogy fog e írni!
Lépj tovább.
Ne hagyd magad megalázni.
❤️ szép estet. :)
Találsz jobbat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!