Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác többször is említi az exét az red flag?
De basszus, egy két ember leírja a gondolatát és már írod is, hogy jó, akkor inkább megszakítom az ismerkedést...
Te ismered a srácot, te ismered a kapcsolatotokat, azt hogy milyen ember, hogy vagytok együtt, jámbor lélek e, aki képes nőkkel barátkozni, vagy egy nőcsábász aki csak a szexet látja egy nőben... ezt mi nem tudjuk, én biztos hogy nem. Én azt állítom, hogy egy ember tarthat úgy is kapcsolatot az exszével, hogy semmi nincs köztük és nem is zavaróan sokat beszélnek. Mint írtam, nekem van ilyen, a mi romantikus viszonyunk szavatossága lejárt, mindkét oldalról. Nincs 3. a kapcsolatban, ahogy írja valaki.
Szóval szerintem mindig tekints az adott emberre, ne akarj minden teljesen ugyan úgy megoldani meg már előre beparázni, ha nincs rá okod. Lehet hogy van, de te ismered a srácot, nem én.
#13:
Inkább légy csöndben, jó?
Baromira nem érdekel senkit, hogy te az exeddel haverkodsz.
Egyébként nem lenne ezzel gond én úgy gondolom személy szerint hogyha nem ürügyként használná fel a közös ismit. Baromság, hogy csakis az ismi miatt taliznak. Nélküle is lehet és hol egyszer az egyik, hol a másik talizhatna külön-külön vele. Nincs barátság kizárólag közös ismerős miatt! Ez hazugság. Aki ezt beveszi az egy idióta!
Nem jó. Erről szólt a kérdés, ne paprikázd már fel magad, mert valaki válaszol. :D Nem írta a kérdező, hogy barátok, nem kell költeni hozzá. A másik meg, hogy lehet úgy érteni ezt, hogy amúgy nem találkoznának kettecskén... de amiatt nem válik le a barátairól, hogy tuti ne találkozzanak.
Mondom, lehet hogy van valami, de ez nem evidencia, hiába morogsz. Nem minden ember egyforma.
"Azt mondta hogy barátok és közös ismerős miatt van hogy találkoznak egymással."
Te tényleg ennyire értetlen vagy, vagy a szívedre veszed az exeddel való barátkozás miatt?
Nem a barátkozással van baj. Az a probléma, hogy a közös ismerősükre fogja rá, hogy csakis miatta találkoznak mintha áldozatot hoznának miatta!
Még egyszer leírom ha nem ment át:
Nincs baj a barátsággal egyáltalán, vannak akiknek működik kapcsolat után, de az már gond, hogy a saját közös ismerőst használja fel alibiként!!!
Felfogtad?
"menj el pszichológushoz is, meg ideje lenne kicsit változtatni a gondolkodásmódodon és nem mindenkiről azonnal a legrosszabbat gondolni."
Te voltál agresszív és nem én. Minket vontál bele válaszolókat, hogy miért hallgat ránk. Persze, hogy válaszolok neked hiszen megszólítottál. Ha te írhatsz válaszokat akkor más miért ne tehetné meg? Amúgy igenis intő jel a srác.
Én úgy gondolom, hogy a férfi-női barátság, illetve az exek kérdésköre olyan téma, amikben mindenkinek kicsit máshol van a tűrésküszöbe. A legjobb pedig az, ha hasonló tűrésküszöbű emberek találnak egymásra, mert különben az egyik fél féltékeny lesz, kellemetlenül érzi magát, korlátozni akarja a másikat, a másik félnek meg rosszul esik, hogy a párja megmondja, hogy kivel mit csinálhat, és olyan dolog miatt bizalmatlankodik, amiben ő (jó esetben) nem vétkes.
Te döntöd el, hogy neked ez a helyzet belefér-e, vagy nem, és ha nem, az a legjobb, ha kilépsz belőle. Mindenkinek jogában áll egy olyan kapcsolatban élni, amiben nem kell bizalmatlankodnia, és amiben a párja is bízik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!