Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác többször is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác többször is említi az exét az red flag?

Figyelt kérdés
Abba kéne hagynom az ismerkedést vele, ha amúgy alkalmanként beszélget a volt barátnőjével? Azt mondta hogy barátok és közös ismerős miatt van hogy találkoznak egymással. Lehetnek még érzései iránta?

2024. jún. 10. 17:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha valaki az exével napi szinten kapcsolatban van, az nekem annyi red flag, mint amennyi a kínai kommunista pártban van kb.
2024. jún. 10. 17:36
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon dícséri, akkor azért, ha nagyon szidja, akkor azért. Jót semmiképp nem jelent.
2024. jún. 10. 17:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem dícséri, de nem is szidja. Olyan pártatlan ahogy mesél róla, olyan mint amikor a haverokról
2024. jún. 10. 17:47
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem lenne gond
2024. jún. 10. 18:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta hogy barátok és közös ismerős miatt van hogy találkoznak egymással."

Így gond, elvégre nem létezik olyasmi, hogy nekik kellene, kötelező lenne talizni a közös ismerős miatt. Inkább csak rá fogja az ismire és még érez iránta valamit.

2024. jún. 10. 18:24
 6/20 A kérdező kommentje:
Értem, akkor lehet hogy jobb lenne hagynom az ismerkedést vele. :/ Nem akarok a végén én rosszul járni
2024. jún. 10. 18:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobban teszed ha hanyagolod őt szerintem.
2024. jún. 10. 18:29
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
#3: Elmegy kategória. Igazából azt mondd amit akar, te döntöd el ér-e ez annyit, hogy megkockáztatod. Nekem akkor lenne red flag, ha nem közönbösen nyilatkozna róla, illetve nem lenne ürügy a baráti társaság sem. Nem valami bíztató az sem, hogy gyakran beszélgetnek még, de mivel egy társaság, ez nyilván adott.
2024. jún. 10. 18:29
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Emiatt nem kell abbahagyni az ismerkedést, ha csak beszélgetnek néha, és nincs semmi extra, ezt pedig te érzed, hogy milyen a srác, milyen elveket közvetít, hogy bánik veled, mennyire semleges a csaj és a pasi egymáshoz... Ez nem evidencia, hogy csak egyféle emberi kapcsolat létezik férfi és nő között.

Én is tartok kapcsolatot exszel, és soha nem kezdenék vele semmi szexuális vagy romantikus viszonyba, egyszerűen nem mozgat meg és rajta is érzem, hogy már túl van rajtam.

Akkor kell abbahagyni az ismerkedést, ha érzed, hogy nincsenek rendben a dolgok, de realitás talaján vonj le erről következtetéseket... vagy ha nem vagy képes elfogadni, hogy beszélnek, de akkor menj el pszichológushoz is, meg ideje lenne kicsit változtatni a gondolkodásmódodon és nem mindenkiről azonnal a legrosszabbat gondolni.

2024. jún. 10. 18:31
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is köszönj el tőle. Egy kapcsolatban nincs helye harmadik személynek.

N

2024. jún. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!