Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác többször is említi az exét az red flag?
"Azt mondta hogy barátok és közös ismerős miatt van hogy találkoznak egymással."
Így gond, elvégre nem létezik olyasmi, hogy nekik kellene, kötelező lenne talizni a közös ismerős miatt. Inkább csak rá fogja az ismire és még érez iránta valamit.
Emiatt nem kell abbahagyni az ismerkedést, ha csak beszélgetnek néha, és nincs semmi extra, ezt pedig te érzed, hogy milyen a srác, milyen elveket közvetít, hogy bánik veled, mennyire semleges a csaj és a pasi egymáshoz... Ez nem evidencia, hogy csak egyféle emberi kapcsolat létezik férfi és nő között.
Én is tartok kapcsolatot exszel, és soha nem kezdenék vele semmi szexuális vagy romantikus viszonyba, egyszerűen nem mozgat meg és rajta is érzem, hogy már túl van rajtam.
Akkor kell abbahagyni az ismerkedést, ha érzed, hogy nincsenek rendben a dolgok, de realitás talaján vonj le erről következtetéseket... vagy ha nem vagy képes elfogadni, hogy beszélnek, de akkor menj el pszichológushoz is, meg ideje lenne kicsit változtatni a gondolkodásmódodon és nem mindenkiről azonnal a legrosszabbat gondolni.
Szerintem is köszönj el tőle. Egy kapcsolatban nincs helye harmadik személynek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!