Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 férfi is kihasznált, hogyan fogadjam el hogy hibáztam ha ez tönkretette a lelkemet?
1 ev alatt harman hasznaltak ki, semmi buszkeseg nem volt bennem, mind megalaztak, nem voltam no.
Elvesztettem a szuzessegem egy idegennel aztan annyira belebetegedtem hogy ezt tettem hogy olyan allapotban voltam hogy aztan még ezek utan ket ember is kihasznalt.
Ez 4 eve tortent, 1 ev alatt zajlott le ez az egesz. Se elotte sem utana nem volt ilyen. De nem tudom megbocsajtani magamnak ezeket az oriasi hibakat. Tonkretettem az eletem. Nem tudok ismerkedni, mert szegyelkem magam hogy mi lesz ha a fiu ismeri azokat akik kihasznaltak, vagy mi lesz ha megtudja miket tettem, hazugsagra meg nem alapozhatom az ismerkedest.
Nem tudom elfogadni hogy nem vagyok tiszta.
24L

14
Nem lehet, hogy a saját életedben van olyan dolog, amit nem tudsz elviselni,
vagy nehezen viselsz?

14
Ha figyelmesen és tárgyilagosan olvastál volna, akkor neked is lejött volna az, hogy a kérdező sokkal inkább saját magát hibáztatja és azzal küzd, hogy saját magának nem tud megbocsátani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!