Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 férfi is kihasznált, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 férfi is kihasznált, hogyan fogadjam el hogy hibáztam ha ez tönkretette a lelkemet?

Figyelt kérdés

1 ev alatt harman hasznaltak ki, semmi buszkeseg nem volt bennem, mind megalaztak, nem voltam no.

Elvesztettem a szuzessegem egy idegennel aztan annyira belebetegedtem hogy ezt tettem hogy olyan allapotban voltam hogy aztan még ezek utan ket ember is kihasznalt.

Ez 4 eve tortent, 1 ev alatt zajlott le ez az egesz. Se elotte sem utana nem volt ilyen. De nem tudom megbocsajtani magamnak ezeket az oriasi hibakat. Tonkretettem az eletem. Nem tudok ismerkedni, mert szegyelkem magam hogy mi lesz ha a fiu ismeri azokat akik kihasznaltak, vagy mi lesz ha megtudja miket tettem, hazugsagra meg nem alapozhatom az ismerkedest.

Nem tudom elfogadni hogy nem vagyok tiszta.

24L

2024. jún. 8. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segíthet rajtad, irány hozzá.
2024. jún. 8. 19:04
 2/18 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz volt az eletem, es azt hittem ok majd megmentenek. Tudom szanalmas hogy ilyen naiv voltam de nagyon keson ero tipus vagyok.

Nem voltak barataim, nem tudtam kihez fordulni, nagyon zarkozott voltam. Egyik hibabol estem a masikba es nem erzem magam nonek ezek miatt.

2024. jún. 8. 19:05
 3/18 A kérdező kommentje:
1. Gondolkodok rajta
2024. jún. 8. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Szedd már össze magad! Nem tetted tönkre az életed.

Mi van, ha a fiú ismeri őket? Semmi. Nyilván nem gondolja, hogy szűz vagy majd 25 évesen.

Mit tettél? Semmit, amit szégyellned kéne. Nem kell mindenrol teljes részletességgel beszámolnod. A másik sem fog. Ez nem hazugság, amíg normál kereteken belül van. Ha lett volna 50 pasid, az más.

2024. jún. 8. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
Legközelebb jobban válogasd meg kivel fekszel össze és nem lesz gond. 😉
2024. jún. 8. 19:09
 6/18 A kérdező kommentje:
Hogyne szegyellnem hogy kihasznaltak a testem..meghalnek legszivesebben csak ne eljek ezzel a tudattal tovabb
2024. jún. 8. 19:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A probléma itt nagyon nem az, hogy a kiszemelted esetleg ismeri azokat a srácokat akik "kihasználtak" hanem az, hogy benned ez milyen mentális problémákat okzott.

Jelneleg nagyon nem vagy alkalmas egy párkapcsolatra. A további csalódásokat inkább kerüld, és próbáld meg helyrehozni magad. A pszichológuson pedig ne gondolkozz, hanem lépj az ügy érdekében.

Mellesleg attól nem lettél rosszabb vagy kevesebb ember, hogy volt pár srác akivel lefeküdtél.

"es azt hittem ok majd megmentenek"

Ez is egy nagyon problémás dolog, hogy mástól várod a megmentést. Nem szabad ilyet elvárni, mert ez a legtöbb embernek teher lesz.

Én azt javaslom neked, hogy ne szégyenkezz, nem vagy semmivel sem kevesebb, mint voltál mielőtt ezek történtek, viszont lelkileg mélyebben vagy valószínűleg és ez nem egy jó alap ahhoz, hogy boldog kapcsolatot tudj kialakítani valakivel.

2024. jún. 8. 19:18
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

Mi az, hogy kihasználtak? Te is akartad, nem? Akkor meg?

És senki nem fog megmenteni. Magadat kell megmentened. A következő pasid sem fog.

2024. jún. 8. 19:27
 9/18 anonim ***** válasza:

Én is vágytam rá, hogy megmentsen egy nő.

Cserébe egy lelki roncs vagyok 31 évesen.

2024. jún. 8. 19:29
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
Bár benne van a kezed rendesen azt azért nem kéne elfelejteni, hogy annak van oka miért használhattak ki. Pl. szülők elhanyagoltak és máshol, másképp kerested a törődést amit a fiúk kihasználtak szemrebbenés nélkül. Ők voltak a mocskos szemétládák, hogy bár látták rajtad, hogy nem vagy jól, vagy tudták, hogy csak szexre kellesz nekik mégsem voltak őszinték veled szemben. Úgyhogy ha más fiúk lenéznének érte nem kéne velük törődni mert ugyanolyan szemétládák. Aki téged fog akarni tényleg az nem fog törődni azzal ki mit beszél rólad, vagy meg fog védeni. Mégha te lennél a világ ribije akkor is kelleni fogsz minimum egy fiúnak és nem csak szexre hidd el. A szerelem nagy dolog.
2024. jún. 8. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!