Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnotr ferfinak miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnotr ferfinak miert szimpatikus az, ha egy no nem nagyon megy sehova, sokat van otthon?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 07:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%
#10 Mert a nők is nehezen állnak át arra, hogy ne a férfi tartsa el őket. Arra bezzeg jóval könnyebben, hogy a férfi végezze a házimunkát is.
2024. jún. 8. 09:07
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Én nem tudnám elképzelni az életem,hogy csak otthon üljek egésznap,és sorozatokat nézzek meg kötögessek. Ha ilyen unalmas lennék nem csodálnám,ha rám unna,meg elhagyna a pasi.
2024. jún. 8. 09:22
 13/23 anonim ***** válasza:
16%
#13 Attól még költöd az ő pénzét is, nemcsak a sajátodat.
2024. jún. 8. 09:35
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Nem tud ismerkedni lelépni többet tűr jobban megalkuvo a kapcsolatokban.
2024. jún. 8. 09:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is ilyen 30 év felett. Mostmár csak értékelni tudom, nem kell mindig futni valami programra, sok időt tudunk együtt tölteni, filmnézés, stb. Hétvégén pedig elmegyünk ide-oda ha van kedvünk, ha nincs, ülünk otthon.
2024. jún. 8. 09:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért, szimpatikus?

Én olyasmi vagyok, mint a 11-es exbarátnője, csak nem kötögetek és tv-zek, hanem inkább olvasgatok. Ez senkinek nem jön be, mindenki baszogat érte, ráncigálna ide-oda, majd amikor belátják, hogy nem fog menni, inkább dobnak, és keresnek egy mászkálós, programozós típust.

2024. jún. 8. 10:41
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Én is otthonülős vagyok, de nem annyira extrémen, mint a 11-es volt barátnője. Vannak programjaim nekem is barátnőimmel, illetve szeretek én is elmenni vásárolni, de leginkább azért otthon vagyok. A párom azért szereti ezt bennem,mert nekem nincs igényem a bulizásra, nem leszek más férfival se, meg hogy alapvetően kinőttem már az ilyenekből. A párommal a filmek és sorozatok a közös hobbink.
2024. jún. 8. 10:54
 18/23 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Nincs azzal semmi baj,ha egy hosszú nap után inkább Tv nézés lustalkodás megy

Nem a bulizásról van szó,de hogy egy étterembe nem jutottunk el.

Hogy hétvégente,vagy szabadság alatt nem lehetett egyszer se kimozdulni egy nyaralásra egy wellnesre,nem lehetett eljutni vele egyszer se a balatonra

És akkor külföldi utazásról nem is álmodhattam.

Nekem ebből volt elegem

2024. jún. 8. 11:00
 19/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha emellett közös programokra nyitott alkalmanként (kirándulás, túrázás, mozi, színház stb) akkor kb főnyeremény.
2024. jún. 8. 11:01
 20/23 anonim ***** válasza:
18-cas vagyok. Mi el szoktunk menni étterembe, nyaralni egyikünk sem szeret, de vásárolni igen. Szeretünk biciklizni, Együtt főzni. Szeretünk olvasni.
2024. jún. 8. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!