Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnotr ferfinak miert szimpatikus az, ha egy no nem nagyon megy sehova, sokat van otthon?
Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 07:58
1/23 A kérdező kommentje:
Felnott*
2024. jún. 8. 07:58
2/23 anonim válasza:
Nekem totál szimpi lenne, mert hasonló vagyok:).
5/23 anonim válasza:
Tudod, nem költi a pénzt, nem bulikázik a b.nőkkel, nem kettyint félre. Csak a szokásos...
6/23 A kérdező kommentje:
5 legtöbb pénzt én online vásárlással költöm a kanapéról 😆😆😆
2024. jún. 8. 08:14
7/23 anonim válasza:
Mert addig se kefél félre, na meg a férfi pénzét se költi.
8/23 anonim válasza:
Szerintem ez azoknak a férfiaknak vonzó,akik szintén otthon ülősek. Nem kell bántani senkit, ezzel sincs baj. Mondom ezt úgy, hogy én pl nehezen ülök meg a fenekemen, más meg pont ezt szereti 🤷
9/23 anonim válasza:
8# miért olyan nehéz átállni a férfiaknak agyban, hogy már a nőnek is van keresete kb 100eve már?
10/23 anonim válasza:
Nekem az exbarátnőm volt otthonülős.
De ő extrém módon.
Fiatal 26 éves lány létére neki az volt a legnagyobb szórakozás, kikapcsolódás,ha munka után otthon kötögethetet.
Nem szeretet eljárni sehová,egy étterembe se mentünk el soha.
Pedig néha már szinte könyörögtem neki,hogy mozduljunk ki valahová,bárhova.
De neki ez volt a legnagyobb szórakozás az életében,hogy pihenés képpen kötögetet
( zoknit, sálat,pulóvert)közben pedig vagy valamilyen krimit vagy pedig a grace klinikát nézte kötés közben a tv-ben.
1,5 év után szakítottam vele,mert egyszerűen nem bírtam az állandó otthonülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!