Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, a párotokkal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a párotokkal hogy osszátok be otthon a házimunkát?

Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 08:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Felesben termeszetesen.
2024. máj. 4. 08:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Ő főz minden nap, intézi a reggelit, vacsorát. Minden mást én csinálok.
2024. máj. 4. 08:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Akibotthon van az csinálja.
2024. máj. 4. 08:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Kb felesben de nem méricskéljük, a párom (férfi) majdnem minden nap elmosogat, kb felváltva főzünk, elpakolgat, a hétköznapi apróságokkal inkább ő foglalkozik, hétvégén porszívózik és/vagy felmos, de pl az ilyen kád meg mosdók stb takarítását, tükrök, portalanítás ezeket én szoktam. Mosás, teregetés, ágynemű áthúzás ilyesmik teljesen változó, akinek épp eszébe jut.
2024. máj. 4. 09:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Férfiként kb. 70 % az én feladatom.
2024. máj. 4. 09:24
 6/16 A kérdező kommentje:
Akkor más kérdéseknél miért mondjátok mindig azt hogy kb minden párkapcsolatban a nő végzi az összes házimunkát meló mellett, a férfi pedig csak a TV előtt issza a sört?
2024. máj. 4. 09:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Te komolyan elhiszed azt, amit itt olvasol? :D F
2024. máj. 4. 09:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon sok ilyen van, attól még, mert az én párom nem ilyen, baráti társaságban is van ilyen pár, ahol mindent a nő csinál, annyi a szerencse, hogy ott a nő ezzel elvan, meg ezt az egyet leszámítva a férfi is normális, én nem lennék a párja, de jó barátok voltunk sokáig, amíg el nem költöztek.

De egy rakás olyan van, ahol még csak nem is normális a férfi, hanem csak elvár mindent, cserébe semmit nem ad, és az alacsony önbizalmú nők nem mernek változtatni a helyzeten. Attól még mert nem mindegyik férfi ilyen, egy jó nagy százalékuk igen.

2024. máj. 4. 09:41
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
8.HSz: "De egy rakás olyan van, ahol még csak nem is normális a férfi, hanem csak elvár mindent, cserébe semmit nem ad" azèrt rakás számra nincs ilyen...kb ritka mint a fehér holló... :D F
2024. máj. 4. 09:45
 10/16 anonim ***** válasza:

52 vagyunk én a nő. 90%-ban ő főz, 50%-ban a reggelit ő készíti elő.

Kizárólag én takarítok, mosogatógep van azt csak én pakolom ki-be. Teregetni szokott.

Nekünk ez tökéletes!

2024. máj. 4. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!