Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni a változást, nektek hogy ment?

Figyelt kérdés

16-23 közt csodálatosan néztem ki, semmi bajom nem volt a szexszel, randizással, apróságokon szorongtam minimálisan.

23tól ez megváltozott kicsit(gyerek), de még mindig csodálatosan néztem ki, csak a szexhez álltam máshogy, de randizásnál rendben voltam.

28tól feljöttem 60-62 kgra 170 centihet. A ruhaméretem xxs-xsről XS-Sre változott, 36os lettem. Látom, hogy átlagos/kicsit jobb a testem, de nem megy sem a randizás, de a szex sem, nem tudom elengedni magam, mindenem zavar, pedig mèg így 33 évesen is fiatalabbnak látszom és megszólítanak vagy megfordulnak utánam.

Évek telnek el két szex közt, randira rákényszerítem magam évente egy kettőre, de nem vagyok rendben fejben, már nem érzem vonzónak magam(illetve addig igen, amíg pl tudom, hogy csak néznek, de ha ismerkedés lenne, akár csak a kezem fognák meg, már nem megy) ugyanakkor nem is akarok vékonyabb lenni, tudom, hogy ez egy klassz felnőtt nő alak, sőt néhány tinilány teste ilyen. De nem megy mégsem. Alkohollal sem tudom elengedni magam, ennek pedig a testemnek és a koromnak is köze van. Nem a visszajelzések száma a gond, nem változtat semmin. Hogyan fogadjam el magam és érezzem vonzónak? Mert a logika nem hat az érzéseimre:)

Aki ilyenen ment át, írhatna kicsit.

Arra is gondoltam, hogy az anyuka és a szexuális dolgot nem tudom összeegyeztetni.

2024. jún. 8. 06:16
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem pszichológus tud ezen leginkább segíteni, mert ez alapján az égvilágon semmi gond nem lehet a külsőddel, azt meg szerintem itt senki nem fogja neked megoldani, ha az anyaság miatt lettek problémáid.
2024. jún. 8. 06:22
 2/9 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon jól rálátsz magadra, mind kívül, mind belül.....

Ezután, ha ránézel a világra- természetre, akkor azt látod, hogy te is az élet rendje szerint változol KÍVÜL....

A BELSŐ változás viszont a te kezedben van, az csak a te döntéseden múlik, hogy milyen irányba induljon..... és a BELSŐ változásnak a kor előrehaladtával FEJLŐDÉS irányába kell(ene) hogy haladjon :)

És lássuk be, a tudatunkon dolgozni nagyon "megéri". Jó nekünk, és jó a környezetünknek is.

2024. jún. 8. 06:44
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Mi a helyzet a gyerek apukájával?
2024. jún. 8. 07:24
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Én 41 éves férfi vagyok. De Legalább 15 éve nem randiztam. Mi ezzel a gond? Ha én is máshogy nézek ki.
2024. jún. 8. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem az határoz meg. Huszévesen vékony bombaformában se volt egy értelmes pasim sem soha.

Nekem forditva volt mindig hogy bezzeg a ronda debileknek meg évtizedes kapcsolataik vannak még egy fogatlan takaritónak ia van férje.

2024. jún. 8. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Anyuka + szexualis dolog. Anyaként 2 külön éned lesz.

Van a felelosségteljes nevelo hatarozott anya.

Meg van a szexi gyenge nő is benned, aki még tiniként tud vihogni is, sugàrzik,és hiányzik neki egy pasi.(tekintve hogy az apukáknak férjeknek általában nem kell a saját párjuk. Csak más pasiknak.)

2024. jún. 8. 07:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálad csak fejben van a baj. Én húsz évesen 50 kiló voltam, most 65 vagyok 30 felett és saját magamnak is jobban tetszem, de főleg a férfiaknak. Igaz én nem szültem. De ettől függetlenül, szerintem csinos nő lehetsz, ha adsz magadra. Lehet egy pszichológus tudna segíteni rendbe tenni magad.
2024. jún. 8. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Fejben a 16 éves önmagadnál ragadtál. El kell fogadnod, hogy öregedsz, sajnos ez ilyen....én férfi vagyok, de ugyanezen megyek keresztül, egyszerűen nem veszi be a fejem, hogy öregszem, és teljesen skizofrén állapotba kerülök. Azt sem tudom, hogy milyen ruhát vegyek magamnak, mert 31 évesen nem tudom, hogy még van e bennem annyi, hogy olyan divatos ruhát vegyek mint amit 20-25 évesen hordtam, vagy jöjjön a kötött mellény rombusz mintákkal...divatos sportcipő vagy ergonomikus kényelmes ortopéd cipő ami ocsmányul néz ki, harsány színes póló, vagy egyszínű....ahj, olyan nehéz ez.

Félek, hogy úgy végzem mint a 70 éves nénik akik kihúzzák a szemüket tussal és felteszik a piros rikító rúzst, már most ezt érzem amúgy. Bennem van, hogy régen 20-25 évesen egy extra jóképű srác voltam, most pedig barázdák szántják fel az arcom, a régen feszes, jóképű arcom mára megereszkedett és kezd torzulni, látszik, hogy dologzik az idő, de fejben még mindig annak a 20-25 éves jóképű srácnak érzem magam, de fizikailag már nem vagyok az, és ez harcol, dolgozik egymással, és letrejön bennem a kétely, félelem, megkérdőjelezés. Már inkább csak királyi, aranykorszaknak nevezem a 20-25 éves fizikai énem, és hanyatlok, teljes mértékben hanyatlok, már a reggeli merevedések is kimaradnak néha, nem vagyok olyan kanos sem mint régen, hogy igényeljek és bírjak is napi 4-6 menetet, már bőven elég lenne számomra a 1-3 naponta 1 menet.

Ez az ember, a mulandó és törékeny emberi halandó test, el kell fogadni. Lehet fel kellene neked is, és nekem keresni egy jó pszichológust, mert szerintem én a múltban élek, és szerintem te is.

2024. jún. 8. 10:30
 9/9 A kérdező kommentje:

? semmilyen más téren nincs bajom a korommal és logikusan látom, hogy a testem szép felnőtt női test, tényleg, gyerek nélkül is az lenne, mert nyoma sincs az anyaságnak, nem is akarok "lány" lenni(a hideg is kiráz a gondolattól, ha fiatalabbnak néznek), csak szexuálisan-párkapcsolatilag nem tudom összeegyeztetni a "felnőtt női testem". Tudom, látom, hallom, hogy vonzónak tartanak, csak valahogy mégsem megy és kellemetlen, zavar, ha így gondolnak rám, mert én nem érzem... egyébként én teljesen elégedett vagyok az öltözködésemmel, megjelenésemmel, meg ahogy látom férfiak és nők is azok velem a mindennapokban.. csak a párkapcsolati és szexuális tér nem megy, valami tényleg leragadt, mert a fantáziáimban tizenéves extravékony lány vagyok(a régi énem van), és nem a mostani. Ellenben napközben eszembe sem jut és kifejezetten bizarrnak is tartanám, ha így gondolnék magamra, mert megváltoztam(és én örülök is neki, mivel a mostani megjelenésemmel is népszerű vagyok az ellenkező nemnél).. nem akarok már 20 éves xxses csini lányka lenni fiatal "kezdő" személyiséggel, de valahogy mintha a szex és párkapcsolat részt nem tudnám a felnőtt dolgokhoz kötni, folyamatosan bevillan, hogy öreg vagyok(tudom, hogy nem vagyok), kövér vagyok(ez biztosan nem vagyok), hogy nézek ki ebben a pózban, miket tud/gondol rólam és hogy az megfelel-e.. egyszerűen kellemetlen, ha intimre váltana a dolog, leblokkolok és nem élvezek semmit. Nem hiszem, hogy az anyaság miatt, mivel nincs nyoma, csak az időnek és ez a testemen és a személyiségemen is látszik. Mittudomén ilyenek, hogy nem kemény a mellem, meg hogy fel tudok csípni egy kis husit a hasamon, karomon, korábban meg az sem ment, meg átértem a felkarom erőlködés nélkül az ujjaimmal. Ahogy beszélek és viselkedek is megváltozott, "felnőtt", egyszerűen nem tartom vonzónak, még ha másnak az is. De azért jó látni, hogy vannak így hasonló gondolatokkal mások is. Talán tényleg kellene egy pszichológus, csak úgy érzem amit mondana tudom magamtól is. Látszik, hogy vonzó vagyok, látszik, hogy kellek másoknak, tudom, hogy tényleg kellenék, szép a testem, jól öltözök, nem vagyok kirívóan rossz, hangos vagy durva, és valahogy az érzés mégsem jön, amikor megfogják a testem, mintha nem is az enyém lenne, pedig két perce még az volt és élveztem.. amikor bókolnak mintha nem lenne igaz vagy tévednének. Tiszta elmebaj, vágyig el sem jutok, ha más is van ott..

Gyerek apja: Nem maradtunk együtt, de vele is ugyanígy érzem magam, nem jönnek az érzések bennem, aminek kellene, pedig azért neki is kellenék, szerintem ebből a szempontból tök lényegtelen.

Az sem segít, ha látom, hogy más is pocakos, kopasz, tökéletlen.. másokat vonzónak látok, aztán abba is marad minden, amint lehetne valami, vagy magamra erőltetem a dolgot, nem megy.

2024. jún. 8. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!