Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem valakit de kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem valakit de kapcsolatban vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

6 éve vagyok párkapcsolatban jelenlegi párommal. Sosem volt zökkenőmentes a kapcsolat, sokat veszekedtünk régebben, meg nagyon különbözőek vagyunk de azért valahogy mindig megoldottuk.

Kb az utóbbi egy évben vettem azt észre hogy egyre érdektelenebb, sokszor hoztam fel a témát de mindig az a válasz nincs semmi gond. Sose volt egy érzelmes típus így hagytam is, de akkor is eltávolodtunk… Néha már örülök amikor nincs itthon, nyugtom van, élvezem az egyedüllétet.

Ami viszont nagyobb gond hogy kb fél éve megismertem valakit - nem történt soha semmi viszont néha néha találkozunk egy közös “ügy” miatt (tehát nem randizni jártam el). Utóbbi két hétben több időt is együtt töltöttünk és lehet hogy elkezdtem érezni valamit... és ez olyan hirtelen váltott át mert sokáig nem is tekintettem rá “úgy”.

A legutóbb amikor találkoztunk már nagyon nehéz volt bármire is koncentrálnom mellette, pl folyamatosan keresi a lehetőségeket hogy hozzám érjen, megöleljen stb… illetve elhívott vacsorázni, amire nem adtam még mindig választ.

Érdekelne a véleményetek. A kapcsolatommal nem jutok dűlőre, és azt sem tudom mit érzek pontosan a másik iránt. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2024. jún. 7. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Korrekt módon rendezném .
2024. jún. 7. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakítasz a mostanival, és összejössz az ujjal.
2024. jún. 7. 22:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem csak ez nem ilyen egyszerű. Megiscsak 6 év. És ha helyre lehet hozni nem biztos hogy eldobnám egy olyan miatt aki meg lehet nem is gondolja komolyan..
2024. jún. 7. 22:31
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csald meg, ha már szakítani nem akarsz.
2024. jún. 7. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, addig semmit. -_-
2024. jún. 7. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha már elkezdtél valaki másra vágyni, a mostani kapcsolatodban meg már jobban érzed magad egyedül, akkor ez nem lesz jobb még plusz x évvel, csak vegetáltok egymás mellett. De ha neked ez megfelel - bár akkor nem született volna meg a kérdés sem- akkor viszont fejezd be az ismerkedést mással.
2024. jún. 7. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts.
2024. jún. 7. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Puding próbája az evés :)

Érdemes lecserélni egy hatéves nem jó kapcsolatot egy talán holtog tartó jó kapcsolatra :)

Ha nincs baba, akkor méginkább igaz.

2024. jún. 8. 05:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy voltam 12 év után!

6 vagy 12, ha már valaki más iránt érzel valamit, akkor ennyi volt. Érzelmi megcsalás is létezik.

A leggerincesebb dolog megszakítani a mostanit, mert ennek így nincs értelme.

Nem könnyű, de csak az evek miatt ne maradj valakivel együtt, megszokásból.

Engedd el szépen, legyen benned ennyi emberség.

2024. jún. 8. 06:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem egyszerű? Hagyjuk már! Te attól félsz, hogy a két szék között a pad alá fogsz beesni. Hát ez ilyen...
2024. jún. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!