Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi eddig mindig"kezicsókolom"-ot köszönt, most viszont "kézcsók" -ot. Elképzelhető, hogy közeledni akar?
Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 20:43
11/27 A kérdező kommentje:
35-60
2024. jún. 8. 08:28
12/27 anonim 

válasza:

Ha csinos fiatalos 60 vagy mèg akár akarhat is valamit
13/27 A kérdező kommentje:
35:nő, 60 a férfi 😆ez a felállás
2024. jún. 8. 08:47
14/27 anonim 

válasza:

De akarod,hogy közeledjen?
Én 40 F vagyok és a nálam 10 évvel fiatalabb felé se merek közeledni.
De nem vagyunk egyformák
15/27 A kérdező kommentje:
14: nem, csak felmerült bennem, hogy ő akarhat, mert évekig csak kezicsókolomot köszönt mindig, most pedig ilyen lazára vette.
2024. jún. 8. 12:13
16/27 anonim 

válasza:

Mit akarsz egy 60 evestől, 35 évesen? 10 év múlva ő már 70, te még mindig csak 45.
Ennyire népszerűtlen vagy a férfiak körében, hogy 60 éves emberre szorulsz rá?
17/27 A kérdező kommentje:
16:írtam feljebb, hogy nem akarok semmit, csak elgondolkodtam, érdekelne, hogy ez a megváltozott köszönési forma részéről jelenthet e valamit.
2024. jún. 9. 21:14
18/27 anonim 

válasza:

Miért érdekel, ha semmit nem remélsz tőle?
Nagyon elkeseredett valaki lehetsz, ha ebben illetve a 60 éves öregemberben bizakodsz!
19/27 A kérdező kommentje:
Kicsit elmentünk a kérdésemtől, nemde????
2024. jún. 9. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!