Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi eddig mindig"kezicsókolom"-ot köszönt, most viszont "kézcsók" -ot. Elképzelhető, hogy közeledni akar?
Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 20:43
1/27 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi jelentősége nincs.
2/27 anonim válasza:
Azt szeretnéd ha közeledne szerintem
3/27 anonim válasza:
Én is ezzel szoktam köszönni néha a munkahelyemen (27F) nálam idősebb hölgyeknek, akiket még nem ismerek annyira hogy tegeződjünk, nem szeretek egyből tegeződni
Nem jelent sose semmiféle közeledést az én oldalamról
4/27 anonim válasza:
,,Nagyságos, méltóságos Gyamarzsák úr, csókolom kezsit-lábát, hadd pikulázzsak egyet a tistelt vendégség eremére!"
5/27 Kedves Vezető válasza:
A kézcsók, a kezicsókolom,
"már régebb óta ismerem , párszor beszéltem vele pár szót" váltotata.
6/27 anonim válasza:
Igen, okvetlenül közeledni akar. Lehet viszketni!
9/27 A kérdező kommentje:
Akkor átfogalmazom a kérdést : ez a "Kézcsók" változat közvetlenebb, bizalmasabb mint a másik??
2024. jún. 8. 07:46
10/27 anonim válasza:
Te hány éves vagy és a tacsi hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!