Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok azt hogy a férfiak a farkukkal gondolkodnak?
"Miért nem az a sztereotípia hogy a nők gondolkodnak a vaginájukkal, és a férfiaknak fontosabb a szerelem?"
-Mondjuk mert itt is egy csomó olyat olvasni, inkább elmegy kurwázni, fizet, megkapja, ami kell, ki kíváncsi a lelkizésre, meg az ócska romantikus b.uzi programokra, meg a hülye csalàdjára, stb.
-Mert a többség nem akarja magát lekötni, menekül a komoly kapcsolat, a felelősség elől, csak a szexért hazudozik mindenfélét.
-Mert sok hiába van kapcsolatban, úgy gondolja, mert ő férfi, megteheti, hogy ba$zik fűvel-fával, de persze a nője legyen hűséges.
Stb.
A nő nem a vaginájával gondolkodik, nekik túlnyomórészt nem mindegy, kivel fekszenek le, és nem dőlnek karóba, ha nem kerül beléjük fa$z minden àron.
Ugyanis ha így lenne, nem szólna egy rakat kérdés arról, hogy a rohadt krwa nők mennyire válogatnak, miért nem jó a gumipapucsos Jóska Fa$zomfalváról, neki mé nem adnak esélyt....
Mert nem így van? Mond nekem kérlek azt, hogy a férfi társadalom nagyobb százaléka gondolkodik "csak dugásra kell" módon, míg a nők nagyobb százaléka inkább hosszú távra terveznek.
Vagy itt egy másik példa! Hány házasság megy zátonyra azért, mert a ffi szerint nincs elég szex. Főleg gyerek után.
Na! Kielégítettem a kíváncsiságod?
Hány nő dobja a párját ha nem elég jó az ágyban?
Vagy itt egy másik példa. Ha egy nőnek nincs pénze kifizetni a taxi sofőrt akkor felajánlja hogy leszopja vagy dug vele. Ilyet is hallottam.
Vagy itt egy másik példa. Ha egy nőnek nincs pénze kifizetni a taxi sofőrt akkor felajánlja hogy leszopja vagy dug vele. Ilyet is hallottam.
Ezzel pont azt igazolod, hogy a férfiak a farkukkal gondolkodnak. Ez a szitu azért létezik mert szexxel bármire rá lehet venni a férfiakat
"Hány nő dobja a párját ha nem elég jó az ágyban?"
Önző, egoista emberrel, aki tárgynak nézi a párját, jó, hogy nem akar együtt lenni egy normális nő.
(A selejt igen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!