Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

#10 Michael Ballack német focista van a képen.
Amúgy mindenki védekezhet az UV sugarak ellen, tele vannak a boltok és a gyógyszertárak fényvedőkkel, de itt nem ez a probléma. Genetika + erős mimika (valószínűleg, a kinézete alapján...) Vannak ilyen típusok még a skandinávok között is. Ő egy ilyen.

#10: #7 vagyok, és EGYÁLTALÁN nem a bőrére gondoltam. Mellesleg, ha már felhoztad, én egész nyáron (pontosabban napos időben 25 fok fölött) SPF50+-os napvédő arckrémet használok, valahányszor kiteszem a lábam a házból. Pár hete ujjongtam, amikor kiderült, hogy megint lehet kapni SPF100-as krémet is (nemsokára meg is fogom rendelni), szóval ennyit az UV-sugárzásról.
De visszatérve a lényegre: én a szeme alatti táskákról, meg a felpüffedt arcáról beszélek, ami általában nem magától szokott felpüffedni és megereszkedni, hanem tudatmódosítók (pl. alkohol) hatására.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!