Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen benyomást kelt bennetek egy igényes, divatosan öltözködő, de kimondottan csúnya férfi?
Önmagában észre se veszem a pasikat. Csak ha vki elkezd rám figyelni, hozzám szól velem foglalkozik, akkor nézek a pasikra egyáltalán, es összeáll pillanatok alatt hogy tetszik e vagy nem.
Amugy ilyen utcai random embereket nem is figyelek kb azt se tudom ki megy el mellettem az utcán, ki áll mellettem a zebrán stb
nem értem a sok lehúzó kommentet. Igényes, vonzó jól öltözött nőként nagyon is értékelem ezt. Volt régebben egy tényleg nagyon előnytelen külsejű férfi ismerősöm, mondtam neki, hogy el sem tudja képzelni, hogy mennyit dobhatna a kinézetén egy frizurával, öltözködéssel, na és persze egy ápolt fogsorral. Én az ilyesmit egyből kiszúrom és észreveszem, ha valaki igényes. És nekem tetszettek már, sőt szerelmes is voltam konkrétan 2 ilyen pasiba is.
Szóval nálam igenis jó benyomást keltene.
Ha alapból ilyen fejjel vagy megáldva ez a maximum amit kihozhatsz magadból és ezt meg is kell tenni. Nagyon fel tudok nézni arra, aki igenis beleteszi a munkát és nem siránkozik azon, hogy ronda, és nem kell senkinek, hanem megteszi amit lehet.
6-os, én meg pont fordítva látom. Egy férfinak nem kell szépnek lennie. Adjon magára. Engem sose érdekelt a férfi feje, én a testét nézem, meg úgy az összképet. Ha sportol, ad magára, fodrász, fogorvos stb. azzal megtett mindent, amit lehet. Hogy szép vagy csúnya, arról nem tehet, az ellen többet nagyon nem is tud tenni.
A márkás ruhák viszont nem érdekelnek, főleg, ha vastagon virít rajta a felirat, az elég gáz. Kevésbé drága ruhákban is lehet jól öltözött valaki, stílusos nem a márkától lesz.
Külsőre ennyi, de nálam pont ugyanennyit számít a belső is. Legyen talpraesett, tudjon önállóan megoldásokat, döntéseket hozni, meg persze az emberi tulajdonságai pozitívak legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!