Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen benyomást kelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen benyomást kelt bennetek egy igényes, divatosan öltözködő, de kimondottan csúnya férfi?

Figyelt kérdés
Jár edzeni, izmos, a haja igényesen meg van nyírva, divatos-márkás cuccokba öltözik (Nike cipő, Levis póló, bőrdzseki stb.), tehát látszik hogy ad magára, viszont a feje ronda, aránytalanul hosszú, nagy a homloka, vékony az ajka, csúnya a tekintete stb.
ápr. 6. 06:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten azért kellenek ezek, hogy jól érezzem magam, az edzést és a jó frizurát nem tudnám nélkülözni, hiába mondja bárki hogy "nem érek vele semmit". Van egy munkatársam, aki tényleg nem ad magára, hasonlóan magas (190 cm) mint én, mellé vagy 55-60 kg, nincs semmi alakja, évek óta ugyanazokban a ruhákban nyár, egy nadrág, egy cipő, egy kabát, fodrászhoz hónapokig nem megy el, nagyon igénytelen benyomást kelt. Jó, lehet mondani, hogy én se érek semmit az igényességgel, de akkor se akarok még 20on évesen úgy kinézni mint egy 50 éves csöves.
ápr. 6. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
10-es, mitől bohóc hatás az, hogy ha valaki sportol? Ha meg van borotválkozva és normális hajviselete van? Nem sárgák a fogai? Ha nem agyon mosott és kifakult pólóban jár? Vagy attól lesz bohóc, hogy tiszta a cipője? Fejtsd ki légyszi részletesebben, hogy mitől lesz valaki bohóc hatású?
ápr. 6. 08:42
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

12: Ha nem "érzed", hiába a magyarázat... Egyeseknek tényleg kell, hogy helyretegyék, velem ezt szerencsére megtették már általános és középiskolában is, bár magamtól is tudtam, csak csúnyaként nyilván kétségbeesett voltam.

Az "igyekezet", az, hogy próbálkozik a szerencsétlen ezerrel, teszi röhejjé. Nem az, hogy nem sárgák a fogai... Hanem a jelenség, hogy megy a nyomi fejű kis szánalom, erőlködik, hogy izmot növesszen, teleaggatja magát a legmenőbb göncökkel, kínosan ügyel a hajára is stb., de b+, attól még ugyanaz a rondaság marad. Majdnem olyan, mintha selyempapírba csomagolná a szart, még ha ezt más kontextusban is szokás használni alapvetően. Egy csúfikán nem úgy hatnak ezek a dolgok, mint egy szép/helyes emberen. Utóbbiakat csak még jobban feltuningolják, bár nincs szükségük rá, előbbiek esetén meg megmosolyogtató a "kínlódás".

ápr. 6. 08:58
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
Talán az tudja még nagyon jól érzékeltetni, hogy: szarból nem lehet várat építeni. Ha valaki ennek ellenére mégis megpróbálja, ne csodálkozzon, hogy meglesz róla a vélemény...
ápr. 6. 09:00
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért általános iskola, középiskola után elég sokat változhat az ember. Van olyan lány osztálytársam, aki tizenévesen nem nézett ki jól, aztán mostanra teljesen "kikupálódott" mert sokat ad magára. Persze aki igénytelen marad az ne csodálkozzon..
ápr. 6. 09:08
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Legalább van még 1-2 őszinte nő. Arról lehet megismerni őket, hogy le vannak pontozva.

Ha ronda az arcod, csinálhatsz akármit, nem fogsz kelleni egy nőnek sem.

ápr. 6. 09:13
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

16: Így van. Meg belém is szoktak állni a valóságtagadók (nem tudom, ki használta itt először ezt a kifejezést, de nagyon találó).

Lehet, én sem lennék ezen a véleményen, ha nem kőkemény tapasztalatokon alapulna. Meg ha velem is finomkodtak volna, buksit simogattak volna, de nem olyan közegben élek, illetve én egy kicsi, gebe nő vagyok, tőlem nem kellett félni, hogy esetleg leverem az igazság közlőit, mint vak a poharat, egy majdnem 2 m-es nagy culával elhiszem, hogy óvatosabbak...

A ronda fejen semmi sem segít, nőként is esélytelenné tesz. Az mindig "szem előtt van", nem úgy, mint pl. egy ronda lábfej. Ahhoz beszélnek, szex közben is látják (nem lehet örökké csak hátulról tolni...), egyszerűen megkerülhetetlen.

ápr. 6. 09:24
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

Ha csúnya az arcod, teljesen mindegy mi van rajtad, milyen a tested.

N

ápr. 6. 10:02
 19/20 anonim ***** válasza:
58%

Ezzel én akkor sem értek egyet. Voltak nekem is már olyan ronda pasijaim, hogy a barátnőim csak lestek, de én odáig voltam értük. Pedig lett volna bőven választék, nem voltam én olyan ronda. De valami mégis megfogott ezekben a pasikban.

13-as, amit írtál "nyomi fejű kis szánalom". Akire ez a leírás illik, ott más probléma van. Aki valóban férfi, vitte valamire az életben, tanult, képzett, sikeres és nem csak a külsejét tuningolja, vagyis próbálja, annak van olyan önbizalma, hogy senkit nem érdekel, hogy milyen a feje. Engem pl. nem, mert fel tudok rá nézni.

ápr. 6. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:
80%
Hogyne érnél vele valamit? Már csak annyit, hogy normális embernek foglak gondolni, még ha esetleg szexuálisan nem is vonzódom hozzád, lehet ezzel furát mondok, de egy jóképű és igényeshez sem fogok automatikusan vonzódni. De szerintem ez az alap, hogy ami könnyen változatható, azzal foglalkozik az ember, ettől keltesz normális benyomást. Az arcvonások azok pont, amik semmit nem befolyásolnak. Pl ha kollégák vagyunk, de összképre egy igényes, jó fej benyomást keltesz, akkor valszeg jóban leszünk, senkit nem érdekel, hogy nem vagy jóképű. De ha úgy jársz be, mint egy hobó mert jaj nem születtem szépnek akkor leszarok mindent és még ez az utálatos mentalitás is sugárzik belőled akkor furának tartanálak és kerülnélek.
ápr. 6. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!