Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen benyomást kelt bennetek egy igényes, divatosan öltözködő, de kimondottan csúnya férfi?
12: Ha nem "érzed", hiába a magyarázat... Egyeseknek tényleg kell, hogy helyretegyék, velem ezt szerencsére megtették már általános és középiskolában is, bár magamtól is tudtam, csak csúnyaként nyilván kétségbeesett voltam.
Az "igyekezet", az, hogy próbálkozik a szerencsétlen ezerrel, teszi röhejjé. Nem az, hogy nem sárgák a fogai... Hanem a jelenség, hogy megy a nyomi fejű kis szánalom, erőlködik, hogy izmot növesszen, teleaggatja magát a legmenőbb göncökkel, kínosan ügyel a hajára is stb., de b+, attól még ugyanaz a rondaság marad. Majdnem olyan, mintha selyempapírba csomagolná a szart, még ha ezt más kontextusban is szokás használni alapvetően. Egy csúfikán nem úgy hatnak ezek a dolgok, mint egy szép/helyes emberen. Utóbbiakat csak még jobban feltuningolják, bár nincs szükségük rá, előbbiek esetén meg megmosolyogtató a "kínlódás".
Legalább van még 1-2 őszinte nő. Arról lehet megismerni őket, hogy le vannak pontozva.
Ha ronda az arcod, csinálhatsz akármit, nem fogsz kelleni egy nőnek sem.
16: Így van. Meg belém is szoktak állni a valóságtagadók (nem tudom, ki használta itt először ezt a kifejezést, de nagyon találó).
Lehet, én sem lennék ezen a véleményen, ha nem kőkemény tapasztalatokon alapulna. Meg ha velem is finomkodtak volna, buksit simogattak volna, de nem olyan közegben élek, illetve én egy kicsi, gebe nő vagyok, tőlem nem kellett félni, hogy esetleg leverem az igazság közlőit, mint vak a poharat, egy majdnem 2 m-es nagy culával elhiszem, hogy óvatosabbak...
A ronda fejen semmi sem segít, nőként is esélytelenné tesz. Az mindig "szem előtt van", nem úgy, mint pl. egy ronda lábfej. Ahhoz beszélnek, szex közben is látják (nem lehet örökké csak hátulról tolni...), egyszerűen megkerülhetetlen.
Ha csúnya az arcod, teljesen mindegy mi van rajtad, milyen a tested.
N
Ezzel én akkor sem értek egyet. Voltak nekem is már olyan ronda pasijaim, hogy a barátnőim csak lestek, de én odáig voltam értük. Pedig lett volna bőven választék, nem voltam én olyan ronda. De valami mégis megfogott ezekben a pasikban.
13-as, amit írtál "nyomi fejű kis szánalom". Akire ez a leírás illik, ott más probléma van. Aki valóban férfi, vitte valamire az életben, tanult, képzett, sikeres és nem csak a külsejét tuningolja, vagyis próbálja, annak van olyan önbizalma, hogy senkit nem érdekel, hogy milyen a feje. Engem pl. nem, mert fel tudok rá nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!