Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi barátom, és egyszer csak megjelent álmomban, ez miért van?
Figyelt kérdés
Sosem álmodom általában senkivel, ma hajnalban egyszer csak megjelent álmomban a férfi barátom. Azt álmodtam fura érzés volt, hogy a közelemben van, meg is lepődtem. Ez mitől lehet sokat gondoltam rá? Van párom tehát nem azért mert szerelmes vagyok, amúgy helyes pasi, de csak barát!!! Történt valakivel hasonló? Mi lehet az oka? Soha nem álmodtam még senkivel.jún. 4. 15:35
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
8. Azért mert jóképű, még nem dugnék vele!!!
Mindegy ez csak egyszeri álom volt, nagyon meglepett miért pont vele álmodtam.
jún. 4. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!