Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi barátom, és egyszer csak megjelent álmomban, ez miért van?
Figyelt kérdés
Sosem álmodom általában senkivel, ma hajnalban egyszer csak megjelent álmomban a férfi barátom. Azt álmodtam fura érzés volt, hogy a közelemben van, meg is lepődtem. Ez mitől lehet sokat gondoltam rá? Van párom tehát nem azért mert szerelmes vagyok, amúgy helyes pasi, de csak barát!!! Történt valakivel hasonló? Mi lehet az oka? Soha nem álmodtam még senkivel.jún. 4. 15:35
1/11 anonim válasza:
Mindig álmodsz valakivel csak nem emlékszel rá! Ne beszélj hülyeségeket, hogy soha.
Amúgy hiányzik valami a kapcsolatodból és vele pótolnád mert hát helyes ugyebár.
Vagy egyszerűen csak megjelent mint bárki más az álmaidban hiába nen nem emlékszel.
2/11 anonim válasza:
Semmit. Random dobálja össze az emberi agy a képeket meg èrzeteket
Éhes diszno makkal is álmodik.
3/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy nem emlékszem az álmaimra. Kicsit furcsa is volt hogy soha nem gondoltam rá "úgy" most pedig olyan jól kinéző pasiként jelent meg az álmomban. Ezt nem tudom hova tenni, nem értem a miértjét.
jún. 4. 15:46
6/11 A kérdező kommentje:
Egy fog jelenni? Vagy mit fog meg?
jún. 4. 16:19
7/11 A kérdező kommentje:
*Meg
De álom volt! 100%
jún. 4. 16:20
8/11 anonim válasza:
Mert szívesen dugnál vele szóval vagy nem barátkozol vele tovább, szakítasz a pároddal, vagy megcsalod, de nehogy megcsalás kiderülése után két szék közül a padlón kötsz ki.
9/11 anonim válasza:
Istenem, ilyen buta vagy? Nem jelent semmit. Olyan baromságokat szoktam álmodni, hogy nem igaz.
10/11 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Pár napja azt álmodtam, hogy halálosan szerelmes vagyok Elon Muskba (ott dolgoztam nála), és folyamatosan kerestem az alkalmat, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Mondanom sem kell, hogy amúgy nem vagyok szerelmes belé és be sem jön, mint férfi és a pénze sem elég ahhoz, hogy valaha akarjak bármit egy ilyen fogyatékostól😂 (Csak a személyiségére értve, a projektjeit bírom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!