Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés

A barátnőm a kapcsolatunk felvállalását a szülei megismeréséhez köti, ez normális dolog? Mi lehet a háttérben?

Azt mondta akkor vállaljuk fel csak közösségi oldalon is, ha megismertem a szüleit.

Kicsit elgondolkodtató ez számomra, hogy lehet nem is akar engem, mivel tudja már, hogy kevés az esélye a szülei megismerésének.

Ők nagyon maguknak való, nem kedvelik a lányuk udvarlóit, sőt senkit sem igazán. Nagyon távolságtartóak, én meg ebben a dologban bizonytalan. Ezt a párom is tudja és sokszor mondta milyenek.

Szóval nagy valószínűséggel nem a közeli jövőben ismertem volna meg a szüleit, és ennek tudatában tesz ilyen kijelentést, ez engem nagyon elgondolkodtat. Lehet nem is vesz komolyan?

A hugát ismerem, vele nem volt gond. A barátai sem az én világom, jól kijövök velük, de szöges ellentétei az én személyiségemnek. Normál esetben nem ülnénk le kávézni sem velük csak úgy.

A páromnak is elég más az érdeklődése majdnem minden téren. Ezek egyébként nem okoznak soha gondot, nagyon jól megvagyunk. Lényegében soha nem voltunk ennyire önmagunk még soha senkivel, szóval, eléggé egymásra találtunk. Olyan mint én csak lányba. :D

A törödést, szeretetet érzem irányából, de ezt nem nehéz színlelni, és ő nagyon okos lány, hogy képes-e rá nem tudom. Ez a dolog viszont elbizonytalanított vele kapcsolatban, valahogy nincs meg a bizalmam felé. Főleg hogy az anyagi helyzetét is eltitkolta, hogy közben nálunk élünk, én fizetek mindent.

Ez egyébként nem zavar, csak ha ezek után ennyi bizalma sincs felém, az nálam kérdéseket vet fel, mint például ez a mostani eset is.

Egy éve vagyunk együtt, mindketten 27 évesek vagyunk.

2024. jún. 3. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Ha nincs bizalom akkor hamarosan vége lesz a kapcsolatnak.
2024. jún. 3. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet nem akarja csak úgy megosztani hogy valakivel egyutt van míg nem teljesen biztos. Egy év után megemlithetnéd hogy mikor is szeretne bemutatni. Bár neki kellett volna ezt felhoznia.

A többi dolgot szerintem túlgondolod ha amúgy jól vagytok, csak há mikor bizonytalan az ember, több dolgon is képes fennakadni. Jó a kommunikáció koztetek ?

2024. jún. 3. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy órája szakítottam vele
2024. jún. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!