Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a pasi szeret egyáltalán engem? Miért van velem? L
2 hónapja vagyunk együtt. Amikor rám hajtott tudta,hogy más is udvarol nekem úgyhogy tényleg mindent bele adott,hogy kimutassa mennyire akar engem.Pár hét vonakodás után,de beadtam a derekam.Az első 2-3 hétben 0-24 velem akart lenni,mindig mondta mennyire jó velem,nem zavarom ,teljesen jól érzi magát velem stb.Majd szép lassan jöttek a kis dolgai,hogy ő fáradt,ő álmos,fáj a feje,a szeme a lába mégse talizzunk és mindig aznap pár órával a találkozás előtt szól...én meg mivel eléggé szeretem nem esik jól..már ott tartunk hogy heti max 3 napot talizunk. Most megint 2 napja ígérgette,hogy találkozunk és persze mindig van valami ami miatt mégse..Most össze is vesztem vele,mert annyit mondtam,hogy nem esik jól mire ő mondta,hogy őt nem érdekli hányszor lát egy héten mert nem ez határozza meg a kapcsoaltot és ne is számítsak arra,hogy ő sokat fog velem lenni amíg össze nem költözünk...hát nagyon padlót fogtam ettől a szövegtől hiszen még az elején magyarázta ő mennyire akar már cslaádot mennyire szeret milyen jó velem stb,erre mióta biztos a kapcsolatunk és tudja,hogy szerlemes vagyok ilyen lett...
Félek ,hogy szakítanom kellene vele,mert úgy érzem nem is vesz engem komolyan és kb csak játék vagyok .
Mit gondoltok?
Nagy valószínűséggel nem szeret, csak meg akart kapni. Mivel megkapott, így már annyira nem vagy számára érdekes.
Ez nyilván fájni fog, de sajnos ez lehet a dolog háta mögött.
Hát, nemtom...nem vagytok még házasok... És jó dolog a szerelem, de nem jelenti azt, h állandóan egymás nyakán csüngtök. Lehet, h sok neki ez...csak nem mondta még ki neked.
A szövege télleg meredek, az a rész elgondolkodtató minimum...
Mondani bármit lehet, de ha a tettek nem ezt igazolják, akkor amögött nincs fedezet.
F
Maximum 30 percre lakunk egymástól Pesten belül..úgyhogy nem táv.
Győzködött arról,hogy amúgy ő szeret engem és,hogy neki más dolga akadt,nem ez határozza meg,hogy mennyire szeret stb...
Holnap elvileg tényleg átjön..majd kicsit jobban átbeszélem vele,de nekem akármit mondhat,hogy mennyire szeret stb,ha a tettek nem bizonyítják..tudom ,hogy jól tud beszélni így bármit kimagyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!