Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most vagyok húsz éves. Egy 35 éves jó külsejű jó lelkűnek tünő pasi udvarolni kezdett. Szerintetek szeret is vagy csak a testemet akarja egy éjszakára?
Udvarolni kezdett. Fogalmam sincs ki hogy van vele, de egy kapcsolatom elején sem voltam szerelmes, ahhoz idő kell.
Neked kell érezni, te látod a viselkedését.
szerintem tul nagy a korkulonbseg, ne kezdj bele, mert most ugy gondolod, hogy nem gaz, de majd amikor te leszel 25, o meg 40, jobban kielezodnek az evekbol szarmazo ellentetek! hidd el nekem, nem egy ilyen 10-15ev kulonbseges part ismerek, ahol mar gyerekek is vannak, de a nok kezdik belatni, hogy fiatalabb ferfit kellett volna valasztani annak idejen.
csak kepzed el, amikor te 30 eves leszel, eleted teljeben, o mar korosodo 55 eves foszer lesz, inkabb fogjak az apadnak nezni lassan, mint a partnerednek.
Biztosan tudom, hogy a testedet akarja, sok éjszakára. És a lelkedet is. Vagy már szeret is, vagy az a célja, hogy szerethessen. De leginkább, hogy te is szeresd.
Normális férfiak ezt akarják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!