Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik nem akarnak vagy akartak párkapcsolatot mi változtatta meg a véleményeteket?

Figyelt kérdés
Nyilván a szerelem...de mi volt abba a nőbe ami a többibe nem? Vagy ha más oka volt mi volt az?
jún. 2. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Az idő is ilyen... Rájött 40 körül, hogy már nem tud felszedni minden csini kiscsajt és megállapodott.
jún. 2. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Pont ugyanúgy működik, mint a heroin, dohányzás, alkoholizmus stb. A hormonoknál erősebb és kártékonyabb drogot életedben nem találsz, és nemhogy nem illegális, a szervezeted saját maga termeli.
jún. 2. 17:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát de szexet akar csak párkapcsolatot nem...
jún. 2. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel pont ugyanígy vagyok, és még mindig kapok fiatal nőt 40 + osan😘
jún. 2. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:
4 es miért nem akarsz barátnőt?
jún. 2. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Én arra jöttem rá így 22 évesen, hogy oké, hogy most elmegyek egy random buliba és felszedek egy csinos nőt, smárolás, esetleg szex. De eggyre inkább azt gondolom, hogy nagyon egyedül vagyok a mindennapokban és szeretnék komolyabban is ismerkedni.
jún. 2. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rájönnek, hogy az alkalmi maca nem mosogat náluk.
jún. 2. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az exeim hasonloak. Nem akarnak semmit, de mikor aztán kidobom hirtelen én leszek a nagy ő, meg ő aztán családot akar, ő aztán komoly.

Szoval ki kell dobni és egyből megkéri a kezed.(az már más téma hogy én viszont ilyenkor le is köpném őket..de ez én vagyok csak.)

jún. 2. 18:54
 9/11 A kérdező kommentje:
8as mert te mindig belemész kalandokba? Vagy milyen exek? Akkor mégis kapcsolat volt velük...
jún. 2. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyikkel ugy kezdődött hogy csak laza kapcsolat. De mivel pasiztam mellette(merthát kerestem ki lesz a barátom), igy kitalálta hogy ő szerelmes járjunk. Aztán elkezdtünk komolyabba kerülni.

De a hülye továbbra is féltékenykedett és állandóan az volt a baja hogy én kellek a pasiknak ez miatt ment össze az önbizalma igy elkezdett csajozni kellett neki vmi egotuning.

Igenám csak én meg őszintén korrekten voltam a kapcsolatban vele. És hogy online nőzik titkolozik az úgy betett kicsit. Ez mellett az is hogy irigy smucig önző f.sz volt, nem törődékeny meg egyéb apróságok. Kivágtam hát mint macskát sz.rni.

Totálisan megsemmisült.

3 éve könyörög szórja rám a pénzt hogy ő megadna mindent, én vagyok a nagy ő meg az isten is már, aztán néha inkább átvált bosszúba, lejárat lek-z meg egyéb apróságok. Fogyott kb 10 kilot is. Földön kúszik mászik. Majd belepusztul.

A másik meg vele úgy kezdődött hogy csak vigaszra kell mert szakitottam es megbeszéltuk hogy pár hónapig velem lesz. Csak az túl jol sikerult es nem lépett le pár hónap múlva. Aztán igy meg abbol is kapcsolat lett. Aztán szintén szakítás. Ő meg erőszakkal akart aztán feleségul venni:D az már hosszabb sztori:D

Na szóval es egyikkel se ugy kezdődött hogy komolyat keresnénk meg családot akarnánk.

jún. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!