Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az incel história ?
Figyelt kérdés
K.a idegesítenek. Mindenhol ezt látom. Selejt kategóriát akar takarni? kik azok az incelek,és sokan miért büszkék erre?,mert ugyanis észrevenni,hogy felvágnak vele ,miközben tanácsokat kérnének egy-egy kérdésben. Azt hiszik,hogy ezzel most menõk lesznek,ha így nevezik magukat ? Valaki magyarázza el röviden,mert nagyon irritálnak.2024. jún. 2. 09:59
11/14 A kérdező kommentje:
Így már érthető. Szerintem csak szimplán,kifejezetten a külsőre,és magas elvárású nőkre buknak. Így meg is érdemlik valamilyen szinten,hogy egyedül maradnak.
2024. jún. 2. 10:57
12/14 anonim válasza:
Kedves férfiak! Az a baj, sokan azt hiszik közületek, ha megfeleltek bizonyos feltételeknek, csakis akkor váltok a nők szemébe potenciális partnerré. Egy nap több arra irányuló "Lehet nőm, ha?" kezdetű kérdést is feltesznek itt. Az ilyet kérdezők azt hiszik, velük egyébként semmi probléma nincs, sikertelenségüket egy dologra fogják. Az introvertált arra, hogy nem pörgős, a csóró arra, hogy keveset keres, az alacsony arra, hogy nem elég magas, stb. Láttam én már alacsony fickót nála magasabb nővel boldog kapcsolatban. Meg még sokféle verziót. A lényeg, ha sikerül érzelmeket kiváltanod férfiként egy nőben, nyert ügyed van.
13/14 anonim válasza:
Hál égnek még ezen az oldalon kívül soha senkitől nem hallottam, de még csak nem is olvastam sehol máshol.
De ja 100000000x kitárgyalt téma.
14/14 anonim válasza:
12.
Hogy mit láttál és mit nem, nem befolyásolja a statisztikát és az esélyeket, de sajnos az óriás méretű női agyaddal még ezt is képtelen vagy felfogni. A nők nem pusztán önmaguknál magasabb pasit akarnak, hanem azt akarják, a környezetükben az ő pasijuk legyen a legmagasabb. Ezért alakulnak ki irreális elvárások. Én 197 vagyok, szóval ez nem érint (amúgy sem, mindennemű kapcsolatomat megszakítottam az ellenkező nem azon képviselőivel, aki potenciális partner lehet), de ettől még nevetséges, amikor a 160 centis kis picsák 190+ csávók akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!