Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az incel história ?
Figyelt kérdés
K.a idegesítenek. Mindenhol ezt látom. Selejt kategóriát akar takarni? kik azok az incelek,és sokan miért büszkék erre?,mert ugyanis észrevenni,hogy felvágnak vele ,miközben tanácsokat kérnének egy-egy kérdésben. Azt hiszik,hogy ezzel most menõk lesznek,ha így nevezik magukat ? Valaki magyarázza el röviden,mert nagyon irritálnak.2024. jún. 2. 09:59
1/14 anonim válasza:
Annyiszor letárgyaltuk már ezt...
2/14 anonim válasza:
Ha beírod a keresőbe, hogy incel, lesz bőven találat az elmúlt 8-10 évből, szemezgess. De, a google is sokat tud segíteni a fogalom meghatározásában.
3/14 anonim válasza:
Itt az oldalon én is sokat hallom, a keresőbe is valóban sok találat van. Ennek ellenére az életben meg máshol sem hallottam még soha ezt a kifejezést.
4/14 anonim válasza:
A való életben én sem találkoztam ezzel a kifejezéssel,csak itt az oldalon, én is unom. Nekem is tisztázni kellett a szó jelentését, én azt raktam össze: incel az, aki valamilyen körülmény, adottság miatt sikertelen a nőknél, és ezért gyűlöli is őket. Nőt egyébként akarna, vallja ő tökéletes, dehát azok a válogatós nők. Nem kell nekik, mert nem elég magas-pénzes-sármos-stb.
5/14 anonim válasza:
Én nem akarnék incel lenni, de az elutasító, gonosz nők miatt azzá váltam, mert szerintük a magamfajta alacsony pasi az nem férfi.
Na puff, én így jártam!
Lehet lepontozni meg gyűlölködni...
6/14 anonim válasza:
Nyomorult törpe fajtámba mindenki szeret belerugni...
8/14 anonim válasza:
#6 tök mázli, hogy neked mindig elég a ctrlv+ctrlv...
10/14 anonim válasza:
Bocsánatot kérek, nem kellett volna ennyire lealacsonyodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!